Share this project

Done

Share this project

Done
Nu är det superskurkarnas tur.  Vi följer upp succén 13 svarta sagor om superhjältar med att göra en bok om deras antagonister.
Nu är det superskurkarnas tur. Vi följer upp succén 13 svarta sagor om superhjältar med att göra en bok om deras antagonister.
45 backers pledged SEK 14,226 to help bring this project to life.

Marcus Olausson: Bara ett barn

Posted by Swedish Zombie (Creator)
1 like
Bara ett barn är berättelsen om Edward som mest av allt vill vara med sin familj men får sin vardag krossad av hjältarna Sinne och Kropp. En olycka ger honom krafter han knappt kan kontrollera och de röster han alltid burit med sig manifesteras som blodtörstiga varelser ute efter hämnd. När han slutligen ger vika för sin inre konflikt är en konfrontation med hjältarna oundviklig, men är det verkligen en kamp mellan ont och gott?  

Marcus Olausson skriver mörka berättelser om människor och odjur som rör sig i ett gränsland där inget är svart eller vitt. Förutom den episka fantasyserien Serahema Saporium skriver han även noveller om steampunk, skräck och scifi. Man kan höra Marcus diskutera fantastik i Fantastisk podd eller den egna podden Ordbyting.

 

Cato Vandrare likes this update.

Comments

Only backers can post comments. Log In