Project image
)}
DKK 5,495
pledged of 25.000 DKK pledged of 25.000 DKK goal
19
backers
Funding Unsuccessful
The project's funding goal was not reached on Sun, July 9 2017 4:00 PM UTC +00:00
DKK 5,495
pledged of 25.000 DKK pledged of 25.000 DKK goal
19
backers
Funding Unsuccessful
The project's funding goal was not reached on Sun, July 9 2017 4:00 PM UTC +00:00

About

"Linedanserinde - Den moderne kvindes stress", udkommer til oktober 2017 fra forlaget Historia. 

BOGEN

En beretning om hvorfor flere og flere yngre kvinder idag ender med at brænde ud. Vi er alle linedanserinder. Som moderne kvinder bevæger vi os i noget af en balancegang mellem alt det, vi mener der forventes af os og ikke mindst det, vi forventer af os selv. 

Vi balancerer i stilethæle på en tynd line, spændt ud i de høje luftlag og uden nogen form for sikkerhedsline eller -net, der evt. vil kunne afstøde faldet, skulle vi miste balancen. Og sandsynligheden for at vi mister balancen er meget stor, for det føles som om der fra alle sider, puffes der til os. Men hårdest af alt er det os selv der skubber. Alle vores forventninger og krav til os selv. 

Vi har fået alle mulighederne, kan det hele og så SKAL vi da også. Og vi gør os umage. Vi skal være en god veninde, en god mor, en god datter, en god kollega og en god kone. Og god er faktisk ikke godt nok, vi tilstræber det perfekte. Vi kvinder kræver perfektion af os selv i alle henseender. Vi er gode til at have kontrol med hjemmet, børnene, arbejdet ja, hele balladen. Men vi har svært ved at finde deres vores retning i livet og give udtryk for, hvordan vi selv ønsker det. Vi ved ikke, om vi har det, som vi vil have det og har svært ved at udfolde os. 

Kvinder skal i dag klare det samme fuldtidsjob som deres bedstemødre og oldemødre gjorde før dem og samtidig gerne have en fantastisk karriere på fuld tid! Vi forventer af os selv, at vi skal kunne det hele, og det giver en konstant følelse af ikke at kunne slå til på nogen punkter og hele tiden at være bagud! Vi halser efter…

Mit mål med bogen er at dele den store viden, jeg har om stress og bryde det tabu, det er at indrømme,når livet gør ondt og hverdagen kun handler om overlevelse. Jeg giver en ærlig beretning om mit livs sværeste periode og forsøge at give andre kvinder et grundlag, for ikke at havne i samme situation som mig, ved hjælp af baggrundsviden om de mekanismer, der danner grundlag for vores høje forventninger til os selv, selvkritikken og det lave selvværd. 

Jeg håber, at du, der læser min beretning, vil få en viden og nogle værktøjer, til at lave nogle ændringer eller bare små justeringer i dit liv, der vil tilføre dig mere værdi og dermed overskud og energi, til også at håndtere de hårde sider af livet! Gennem dette skriveri genfandt jeg mig selv. Jeg udfordrede mine tanker, som blot gentog de gamle historier og overbevisninger. Jeg opdagede, at jeg faktisk kunne skrive mig igennem, give de svære følelser, ord og stemme. 

Jeg ønsker inderligt at opmuntre og inspirere dig til at være glad for den du er og få det bedste frem i dig selv – til glæde for dig selv og for andre omkring dig. Jo mere, du mærker og giver dig selv, jo mere, oprigtigt og ærligt kan du give noget til andre. Det er altafgørende at skaffe sig viden om, hvad der sker med dig! Har du en forståelse af, hvad det er der sker med både din krop og dit sind, vil det give dig ro og forståelse for, at det du gennemgår, er en helt normal reaktion og alt i alt bare er din krops eneste måde at sige STOP nu er det nok! 

Min rejse gennem stress og depression har været lang og svær, men jeg er kommet ud på den anden side, med en stor indsigt, som jeg meget gerne vil dele med dig!

FORFATTEREN

Mit navn er Karina Anov Chapman, jeg er 39 år (40 lige om lidt), gift og mor til 2 dejlige piger og en bonussøn. Jeg bor i Odense sammen med mand, børn og dyr. Jeg har virksomheden Linedanserinde.dk, hvor jeg er stress- og selvværdsvejleder, underviser i "kropskontakt - Stress Release", som jeg har udviklet specielt til stressramte og pressede kvinder og holder foredrag.

Jeg er uddannet stressvejleder hos "Stressakademiet" og har specialiseret mig i den stress kvinder oplever, når de, som jeg gjorde, konstant forsøger at leve op til omverdens og ikke mindst egne høje krav! Det er desværre en livsstil med grobund for lavt selvværd, massiv selvkritik og en ubarmhjertig skyldfølelse. 

Med udgangspunkt i perfektionisme, forventninger, selvværd og selvkritik, finder vi sammen grunden til at du føler dig hægtet af i dit eget liv. Og sammen finder vi vejen ud, til et liv mere i overensstemmelse med dine indre værdier og større selvforståelse og - kærlighed! 

Jeg har selv været ramt af stress og har stået alene med stressen uden værktøjer og støtte fra en professionel. Jeg kender frustrationerne, når overblikket forsvinder og det er svært at erkende, at man er overbelastet og det er på høje tid at stoppe op, lære nye måder at håndtere livet på job og privat og genskabe god balance og trivsel. Jeg ville det hele og jeg kunne det hele... Troede jeg! Jeg løb og løb, men følte konstant at jeg var bagud, så jeg pressede mig selv lidt hårde.. løb lidt stærkere, indtil.... Jeg kunne ikke løbe mere! Jeg kunne ingenting! Udbrændt! Færdig!

Her har du muligheden for at læse et lille udsnit af bogen:

http://www.linedanserinde.dk/wp-content/uploads/2015/10/Læseprøve.pdf

FUNDING  

Jeg søger støtte til udgivelsen, da den er delvis selvfinansieret. Men du får noget for pengene, da denne kampagne blandt andet fungerer som en forudbestilling af bogen. Du har endda mulighed for at få den lidt billigere end normalprisen på kr. 249,- hvis du er en af de heldige, der når at få en Earlybird. 

Du har som backer på Kickstarter, desuden mulighed for at få et armbånd. Det er et smykke med en "linedanserinde-amulet" og en medfølgende vejledning til, hvordan denne lille amulet kan bruges, som en hjælp til at skabe et liv i mere balance.  

Det er også muligt at få en individuel en-til-en samtale med mig, hvor jeg vil vurdere dit stressniveau og give dig nogle redskaber til at slippe den værste stress.  

Funder du med lidt mere, kan du også få en plads på workshoppen "kropskontakt" specielt for backere fra Kickstarter den 21. oktober 2017 kl. 9-12, hvor du vil få udleveret en bog og et armbånd. Kropskontakt kan du læse mere om her: www.facebook.com/kropskontakt eller på min hjemmeside: www.linedanserinde.dk/kropskontakt  

Selvværdsforløbet, som du også har mulighed for at få med til en uhørt lav pris, kan du læse mere om her: www.linedanserinde.dk/selvvaerdsvejledning  

Er du helt oppe i den høje ende, kan du sikre dig en "Kropskontakt" workshop for op til 10 personer inkl. bog og armbånd til alle deltagere.

Hele beløbet fra denne kampagne vil gå ubeskåret til bogens produktions omkostninger. Beløbet jeg søger funding til, er kun en del af de omkostninger, jeg har i forbindelse med produktionen. Skulle vi nå over det satte beløb, vil indtægterne her altså stadig gå direkte til udgivelsen af bogen.

Jeg håber, at du vil støtte op og samtidig være med til at bryde et tabu og sende budskabet ud, så vi kan vise fremtidens kvinder (vores døtre) en ny vej!

På forhånd af hjertet tak.

Kærligst Karina

Risks and challenges

Forlagsaftalen med Forlaget Historia er underskrevet. Manuskriptet er afleveret og samarbejdet med min redaktør er i fuld gang.
Bogen sendes i trykken i løbet af august og udkommer omkring 1. oktober 2017.

Learn about accountability on Kickstarter

Questions about this project? Check out the FAQ

Support

 1. Select this reward

  Pledge DKK 25 or more About US$ 4

  Kaffe

  Jeg får en kop kaffe til at holde mig kørende og du får en stor tak for støtten. Som backer får du også løbende opdateringer på Kickstarterens fremgang.

  Less
  Estimated delivery
  1 backer
  DKK
  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.
 2. Select this reward

  Pledge DKK 75 or more About US$ 11

  Armbånd med amulet

  Som tak for støtten får du tilsendt et smukt armbånd med linedanserinde figur. Det er et smykke med en "linedanserinde-amulet" og en medfølgende vejledning til, hvordan denne lille amulet kan bruges, som en hjælp til at skabe et liv i mere balance.

  Includes:
  • Linedanserinde armbånd
  Less
  Estimated delivery
  Ships to Anywhere in the world
  0 backers
  DKK
  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.
 3. Select this reward

  Pledge DKK 200 or more About US$ 30

  Linedanserinde - Early Bird

  Som en af de hurtige får du bogen til en speciel Kickstarter pris.

  Includes:
  • Et eksemplar af "Linedanserinde - den moderne kvindes stress".
  Less
  Estimated delivery
  Ships to Anywhere in the world
  Limited 8 backers
  DKK
  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.
 4. Select this reward

  Pledge DKK 249 or more About US$ 37

  Linedanserinde

  Du får en signeret bog som tak for din støtte.

  Includes:
  • Signeret kopi af "Linedanserinde - den moderne kvindes stress"
  Less
  Estimated delivery
  Ships to Anywhere in the world
  3 backers
  DKK
  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.
 5. Select this reward

  Pledge DKK 349 or more About US$ 52

  Linedanserinde - Kickstarter pakken

  Udover selve bogen inkluderer pakken en linedanserinde armbånd og dit navn på takkelisten for backers i bogen.

  Includes:
  • Signeret kopi af "Linedanserinde - den moderne kvindes stress"
  • Linedanserinde armbånd
  • Dit navn i bogen
  Less
  Estimated delivery
  Ships to Anywhere in the world
  6 backers
  DKK
  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.
 6. Select this reward

  Pledge DKK 449 or more About US$ 67

  Én-til-én samtale

  Kickstarter pakken plus 1 times telefon eller Skype én-til-én samtale vedr. din personlige situation. Her får du min vurdering af dit stressniveau samt råd til, hvordan du slipper det værste af stressen.

  Includes:
  • Signeret kopi af "Linedanserinde - den moderne kvindes stress"
  • Linedanserinde armbånd
  • Dit navn i bogen
  • Én-til-én samtale
  Less
  Estimated delivery
  Ships to Anywhere in the world
  0 backers
  DKK
  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.
 7. Select this reward

  Pledge DKK 475 or more About US$ 71

  Linedanserinde - Veninde pakken

  Du får to bøger. En til dig og en til en veninde.

  Includes:
  • Signeret kopi af "Linedanserinde - den moderne kvindes stress"
  • Dit navn i bogen
  Less
  Estimated delivery
  Ships to Anywhere in the world
  1 backer
  DKK
  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.
 8. Select this reward

  Pledge DKK 549 or more About US$ 82

  Kropskontakt workshop i Odense

  Kickstarter pakken plus deltagelse i en tre timers Kropskontakt workshop. Du skal kunne møde op på Højby Sundhedscenter d. 21. oktober 2017 kl. 9-12. Bogen og armbånd udleveres til workshop.

  Includes:
  • Signeret kopi af "Linedanserinde - den moderne kvindes stress"
  • Linedanserinde armbånd
  • Dit navn i bogen
  • Deltagelse i Kropskontakt workshop
  Less
  Estimated delivery
  Limited 0 backers
  DKK
  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.
 9. Select this reward

  Pledge DKK 999 or more About US$ 149

  Selvværdsforløb - Kickstarter Special

  Kickstarter pakken plus et selvværdsforløb à tre sessioner til en speciel Kickstarter pris.

  Includes:
  • Signeret kopi af "Linedanserinde - den moderne kvindes stress"
  • Linedanserinde armbånd
  • Dit navn i bogen
  • Selvværdsforløb à tre sessioner
  Less
  Estimated delivery
  Ships to Anywhere in the world
  0 backers
  DKK
  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.
 10. Select this reward

  Pledge DKK 4,999 or more About US$ 747

  Kropskontakt workshop - Landsdækkende

  Jeg kommer og holder en Kropskontakt workshop for op til 10 personer i netop din by. Du finder lokalet og jeg kommer og underviser. Hver deltager får en Kickstarter pakke udleveret under workshoppen.

  Includes:
  • Kickstarter pakke til hver deltager
  • Dit navn i bogen
  • Deltagelse for op til 10 personer i Kropskontakt workshop
  Less
  Estimated delivery
  0 backers
  DKK
  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.

Funding period

- (30 days)