Share this project

Done

Share this project

Done
En unik, smuk og kærlig mindebog til børn, unge og voksne, der har mistet en forælder.
En unik, smuk og kærlig mindebog til børn, unge og voksne, der har mistet en forælder.
230 backers pledged DKK 87,189 to help bring this project to life.
Last updated

About

FORTÆL MIG OM - en mindebog til børn, der har mistet project video thumbnail
Replay with sound
Play with
sound
 • Off
  • English

FORTÆL MIG OM - en mindebog til børn, der har mistet

DKK 87,189

230


Vi er Mette Høyer Eriksen og Maria Leerbeck. Sammen har vi startet Forlaget Fortæl, og vi har brug for din hjælp til at udvikle og lancere en mindebog til børn (både unge og voksne), der har mistet en forælder.

Formålet med mindebogen er at give børn adgang til de fortællinger og minder om deres afdøde forælder, som ellers ofte går tabt, når et menneske går bort.

Den digitale platform bag Forlaget Fortæl gør det muligt at skabe sine egne unikke bøger og invitere venner og familie til at bidrage med deres erindringer og fortællinger via et link, hvorefter bogen bliver printet og indbundet i hånden hos vores bogbinder på Als. 

Hvis du vil hjælpe os i mål, kan du læse meget mere om mindebogen her på siden og støtte kampagnen ved at vælge den reward, der passer dig.

TAK!

Kærlig hilsen

Mette & Maria
Med de 70.000 kr. kan vi garantere, at mindebogen bliver en realitet. Vi kan bygge de nødvendige og fundamentale funktioner, der skal til for at bogen og den digitale platform kan lanceres og leve op til vores kvalitetskrav.

Men vi har flere drømme og ambitioner - og én af de store er, at bogen skal kunne rumme og indeholde billeder. 

Billeder er for mange en meget vigtig del af det at mindes. Så vi har ringet til vores webudvikler Casper, og han har lovet, at hvis vi når 120 % af vores mål (dvs. 84.000 kr.), vil Casper sørge for at implementere en funktion, der gør det muligt at sætte sine egne personlige billeder ind i mindebogen.


Lisa Hansen, 24 år og forældreløs. Citat fra artikel på dr.dk.
Lisa Hansen, 24 år og forældreløs. Citat fra artikel på dr.dk.

60.000 børn og unge under 28 år lever uden deres mor eller far. Når et barn mister en forælder, mister det ikke kun et livsvidne og ofte en ekstremt afgørende kilde til kærlighed og tryghed, men det mister også sin afdøde forælders fortælling om sit liv og hvem vedkommende var, og dermed også en vigtig del af sin egen fortælling. 

Direktør i Børn, Unge & Sorg, Preben Engelbrekt, om at miste sine forældre som barn.
Direktør i Børn, Unge & Sorg, Preben Engelbrekt, om at miste sine forældre som barn.

I udviklingen af mindebogen har vi været i dialog med både børn og voksne, der selv har mistet, men også med eksperter, der arbejder med børn i sorg. Og de bekræfter, at fortællingerne om dem, vi har mistet, er en vigtig del af sorgprocessen - og ofte noget der dukker op igen og igen i løbet af livet, selv mange år efter, vi har mistet.

"Erindringer er med os hele tiden, uanset om vi er unge eller gamle. De regulerer vores adfærd, farver vores humør, gør os i stand til at relatere til andre og er vigtige byggesten for vores identitet”

Sådan skriver Dorthe Berentsen, professor i psykologi og forfatter til bogen ’Erindringer’, som er en del af  serien 'Tænkepauser' fra Aarhus Universitets Forlag.

Skitse af, hvordan en side i bogen eks. kunne se ud.
Skitse af, hvordan en side i bogen eks. kunne se ud.

Men det er desværre sjældent, at man midt i en sorgproces har muligheden for -og ressourcerne til- at få skrevet sine minder ned, selv om intentionerne er intakte. Man har brug for nogle overskuelige rammer og et lettilgængeligt redskab.

Det er netop rammerne og redskabet til at få nedskrevet og indsamlet fortællingerne, vi vil skabe - men vi har brug for din hjælp!

'FORTÆL MIG OM' er en minde- og erindringsbog til unge og voksne børn, der har mistet en forælder. Bogen vil også kunne bruges ved tabet af en bedsteforælder, søskende eller andre nære relationer. Bogen samler nogle af de vigtigste fortællinger og stærkeste minder fra familie, kollegaer og venner af den afdøde, så barnet kan få svar på nogle af de mange spørgsmål, der vil dukke op i løbet af livet. 

Bogen bliver skrevet og fortællingerne indsamlet via vores digitale platform, som skal videreudvikles til at kunne rumme endnu flere funktioner og større fleksibilitet. Når bogen er klar på platformen, sendes den til tryk og indbindes i hånden af vores bogbinder, John.  

"Kære mor. (...) Jo ældre jeg bliver, jo større er mit behov for at lære dig at kende også blevet - for jeg husker ikke noget fra de første fem år af mit liv sammen med dig, hvilket i sig selv har taget mange år at acceptere. Hvem var du egentlig? Hvad fik dig til at grine? Hvad gjorde dig glad og hvad gjorde dig sur? Jeg husker ikke selv, så har derfor bedt folk omkring mig beskrive deres tid med dig, i et forsøg på at lære dig at kende gennem andres erindringer.“

Ovenstående er et uddrag af et åbent brev, som Ditte Brix skrev til sin mor 20 år efter, hun gik bort. Ditte mistede sin mor som 5-årig.


Vi har helt konkret brug for hjælp til at videreudvikle den digitale platform med en række nye funktioner. Samtidig skal vi bruge midler til at indkøbe materialer og opstarte en ny produktion på bogbinderiet. Vi prioriterer også vores visuelle udtryk meget højt, og derfor bruges nogle af pengene på, at mindebogen får sit helt eget visuelle udtryk, som bliver illustreret smukt af Marianne Bukh Svenningsen, der også er kunstneren bag plakaten 'Eternal Memories', der også er en del af crowdfunding-kampagnen. 

Her vises plakaten 'Eternal Memories' og bogmærket, der begge er designet af kunstner og illustrator Marianne Bukh Svenningsen, og kan købes eksklusivt som en del af Kickstarter-kampagnen.
Her vises plakaten 'Eternal Memories' og bogmærket, der begge er designet af kunstner og illustrator Marianne Bukh Svenningsen, og kan købes eksklusivt som en del af Kickstarter-kampagnen.

Ved at støtte vores kampagne, får du også muligheden for at blive en del af vores fortælling. Du kan bidrage til projektet ved at vælge din ønskede reward her på siden - på den måde får du også opdateringer på projektet, så du kan følge med i, hvor tæt vi kommer på vores mål om at indsamle 70.000 DKK.

Vi håber selvfølgelig også, at du har lyst til at dele kampagnen med dit netværk og fortælle andre om vores projekt.

Tusind tak for din støtte og opbakning!


Specialdesignet mulepose af kunstner og illustrator Marianne Bukh Svenningsen. Det endelige design kan variere fra billedet.
Specialdesignet mulepose af kunstner og illustrator Marianne Bukh Svenningsen. Det endelige design kan variere fra billedet.
Originalerne af udvalgte skitser, sælges som en del af crowdfunding-kampagnen her på siden.
Originalerne af udvalgte skitser, sælges som en del af crowdfunding-kampagnen her på siden.

Unika skitser af udvalgte illustrationer til bogen. Skitserne signeres af illustrator og kunstner Marianne Bukh Svenningsen.
Unika skitser af udvalgte illustrationer til bogen. Skitserne signeres af illustrator og kunstner Marianne Bukh Svenningsen.

Original plakat og skitser er allerede solgt.
Original plakat og skitser er allerede solgt.

Ordentlighed og kvalitet er nogle af forlagets vigtigste værdier. Det gælder både for udvikling af bogens spørgsmål og rammer, men i høj grad også det visuelle udtryk og i det endelige håndværk, når bogen produceres.

 •  Papir: Min. 112 sider printet på Munken Cream, som er FSC-certificeret papir af høj kvalitet.
 •  Omslag: Alle bøgerne indbindes i hånden. I valg af omslag vægtes det højt, at det skal have en smuk struktur og samtidig være både slidstærkt og miljøvenligt.
 •  Forfatter: Journalist Mette Høyer Eriksen (i tæt dialog og samarbejde med backere, brugere og eksperter) 
 •  Design og layout: Marianne Bukh Svenningsen, Bukh Illustrations
 •  Tryk & Indbinding: Als Tryk & Bogbinderi

Som initiativtager til at forære en bog til et barn, der har mistet en forælder, vil du først blive bedt om at svare på nogle få, indledende spørgsmål om både barnet og den afdøde forælder (var det barnets mor eller far, hvor gammelt er barnet, hvor mange ønsker du skal skrive i bogen osv.)

Hernæst vil du kunne invitere de mennesker, som skal skrive i bogen. Du kan både invitere pr. mail og via Facebook messenger, men du kan også generere et link, som du eksempelvis kan sende til afdødes arbejdsplads, således at arbejdspladsen kan videreformidle linket til de, som har lyst til at dele deres fortællinger i bogen.

Når alt er indsamlet, har du råderet over alt materialet og kan læse, redigere og udvælge det, som skal med i den endelige bog.

Når du er klar, trykker du ”bestil”, og så bliver dine unikke fortællinger sendt til vores bogbinder, John, som indbinder bogen i hånden med dine personlige valg.

Mindebogen vil kunne bestilles online efter udgivelse til 650 kr./stk + fragt. 

Levering: Bogen skal udfyldes og bestilles via vores digitale platform, og vil derefter have en leveringstid på op til 30 dage fra bestilling. Dvs. første levering vil forventes at ske i september 2018.

Bag Forlaget Fortæl står Maria Leerbeck og Mette Høyer Eriksen. Maria er iværksætteren med de store drømme, der får mange innovative idéer og har overblik over vores mange samarbejdspartnere og visioner. Mette er journalisten med begge ben solidt plantet på jorden. Hun holder fast i vores værdier, dvæler ved detaljerne og sikrer kvalitet, nærvær og fordybelse i vores udgivelser hele vejen igennem. 

Sammen har vi stiftet Forlaget Fortæl i december 2017, fordi vi tror på, at alle mennesker har vigtige fortællinger, som fortjener at blive delt kærligt med deres nærmeste - og derfor drømmer vi om at give alle muligheden og rammen for at gøre deres vigtigste fortællinger tilgængelige. 

I juni 2018 lancerede vi vores digitale platform, der hjælper folk med at sætte ord på og samle netop disse fortællinger og relationer. Forlaget Fortæls første udgivelse var en vennebog til voksne. Bogen er en hyldest til venskabet mellem travle, hverdagsramte voksne og er tænkt som en kærlig håndsrækning til de venskaber, der på grund af kærester, børn, arbejde, udlandsophold el. lign. har skullet finde nye ben at stå på. 

Ingen bog uden et smukt visuelt udtryk - og det sørger illustrator og kunstner, Marianne Bukh Svenningsen, for. 

Marianne er uddannet tøjdesigner og arbejder primært med at udvikle grafiske designs til tekstiler, men hun er også kunstner og arbejder bl.a. med akvarel. Hun står bag den smukke plakat, du kan købe i forbindelse med crowdfundingen, og hun vil også stå for bogens illustrationer.  

Marianne er allerede fuld af inspiration og gode idéer, som hun tripper efter at føre ud i livet, så hun bliver den første, der får besked, når vores crowdfunding går igennem.

I anledning af crowdfunding-kampagnen har Marianne, som det allerførste, skabt og designet den smukke plakat 'Eternal Memories', som du har mulighed for at få fingrene i samtidig med at du støtter op om vores udvikling af mindebogen.

Plakaten kan købes i A3-tryk til 250 kr. - men du kan faktisk også helt eksklusivt få fingrene i den originale plakat, signeret af kunstneren selv og indrammet professionelt.

Plakaten 'Eternal Memories', som er specialdesignet til crowdfunding-kampagnen af kunstner og illustrator Marianne Bukh Svenningsen.
Plakaten 'Eternal Memories', som er specialdesignet til crowdfunding-kampagnen af kunstner og illustrator Marianne Bukh Svenningsen.

Du kan også følge Marianne og hendes fine univers på Instagram @bukh_illustrations

Udviklingen af vores digitale platform og vores udgivelser har været en spændende rejse.

Vores første vigtige samarbejde med webudvikleren, Casper, blev etableret allerede i september 2017, og vi har nu brugt halvandet år sammen med ham på at skitsere, tegne, teste og udvikle vores digitale platform. Casper er indehaver af CTweb, og så er han manden bag den digitale platform, der er kernen i vores lille forlagsunivers. Det er ham, der sørger for, at teknikken spiller og at vi passer rigtig godt på dine personlige oplysninger. 

Bogen bliver produceret i en kvalitet, som kan holde til at blive læst igen og igen. Vi er stolte af, at den bliver trykt og indbundet i hånden af én af Danmarks få tilbageværende bogbindere: bogbinder-John. Han indbinder alle vores bøger i hånden på sit værksted i Sydals. Vi har været i dialog med en lang række både små og store trykkerier i både Danmark og udlandet, men da vi først fik øjnene op for bogbinderhåndværket, var der ingen vej tilbage. 

Her får vi en helt unik, håndbundet kvalitet - og John er altid til at få fat i og til at stole på. Og så er vi selvfølgelig stolte af at producere lokalt!

Udover stifterne af Forlaget Fortæl, illustratoren, webudvikleren og bogbinderen, har vi også et stærkt team, der specifikt har været med til at stable crowdfunding-kampagnen på benene. Holdet består af:

Sandra Anastasia N. Kristholm - Campaign Manager

Pernille Lund - Filminstruktør, Crooked Films

Julie Foley, Malene Schmidt & Sisse Mølgaard Poulsen - Kommunikation & research •  Sep. 2017: Første møde med vores webudvikler
 •  Dec. 2017: Oprettelse af virksomheden Forlaget Fortæl Aps
 •  Jun. 2018: Lancering af vores digitale platform + bogen ’Mine Venner’
 •  Jul. - Okt. 2018: Brugertest, første produktioner, optimeringer, fejlretning, brugerinddragelse m.m.
 •  Nov. 2018 - Feb. 2019: Research og udvikling til Mindebogen ’Fortæl mig om’
 • MARTS 2019: CROWDFUNDING-KAMPAGNE
 •  Apr. - Maj 2019: Brugerinvolvering, opstart af webudvikling + ny fleksibel algoritme
 •  Jun. - Jul. 2019: Prøvetryk, brugertests og beta
 •  Aug. 2019: Udgivelse af mindebogen på vores digitale platform

THE SHORT-VERSION IN ENGLISH 

 'TELL ME ABOUT': A book of remembrance for children in grief

’Tell me about' is a book of remembrance and memories for young and adult children who lost a parent. The book collects some of the most important stories and strongest memories of the deceased from family and friends. The purpose of the book is to give the child answers to some of the many questions that will show up about the parent later in life. 

The stories and memories from friends and family will be written and collected on our digital platform that we built for the purpose of creating personal books of memories. When the book is ready, we will print it and John will bind it by hand at his bookbinding facility in Southern Denmark.

We need your help.

We are Mette Høyer Eriksen and Maria Leerbeck and together we have founded Forlaget Fortæl (Tell me Publishing) in December 2017, because we believe that we all have important stories that deserve to be shared with our loved ones. In June 2018 we launched our digital platform, which is the core of our company.

For now, Forlaget Fortæl & our books are only available in danish and delivered to Denmark, but don't hesitate to contact us (hej@forlagetfortael.dk), if you have a foreign request. We would love to hear from you.

Best wishes

Mette & Maria

Forlaget Fortæl

Risks and challenges

Vi har siden juni 2018 produceret og leveret erindringsbøger via vores digitale platform i Forlaget Fortæl, og vi er derfor ikke i tvivl om, at vi kan levere et gennemarbejdet, smukt og værdifuldt produkt som lovet her. Vores bogbinder, John, er ekstremt erfaren i både større og mindre produktioner. Skulle John - mod vores forventning - alligevel ikke være i stand til at levere bøgerne, så findes der andre muligheder for at få produkterne leveret i samme kvalitet hos en anden bogbinder.

Digitale rewards vil blive leveret pr. mail, så snart kampagnen er slut. De printede plakater og bogmærker vil enten kunne afhentes på aftalt lokation eller blive sendt til din adresse. Selve mindebøgerne vil blive leveret på bestilling, så snart vi åbner op for bogen på den digitale platform. Vi vil gøre vores allerbedste, for at systemet bliver klar så hurtigt som muligt, og vi har som sagt allerede et eksisterende system, der vil fungere som base. Der er dog en række forbedringer og nye funktioner, vi ønsker at implementere samtidig med den nye udgivelse, og derfor er der naturligvis også en risiko forbundet med udviklingen. Det kan i værste fald betyde forsinkelser, men vi vil gøre alt, hvad der står i vores magt for at kunne gå live med mindebogen i august 2019.

Learn about accountability on Kickstarter
Questions about this project? Check out the FAQ

Support

 1. Select this reward

  Pledge DKK 50 or more About $8

  TAK!

  For dig, der gerne vil støtte kampagnen uden at modtage en gave som tak.
  Vi sender dig en kæmpe tak og en lille "happy dance".

  Includes:
  • Mail med dybfølt tak fra Mette & Maria
  Less
  Estimated delivery
  47 backers
  DKK

  By pledging you agree to Kickstarter's Terms of Use, Privacy Policy, and Cookie Policy.

  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.
 2. Select this reward

  Pledge DKK 125 or more About $19

  BOGMÆRKET

  Vi har designet et bogmærke, du som tak for din donation har mulighed for at hente udvalgte steder i Aarhus og København.

  Includes:
  • Bogmærke
  • Mail med dybfølt tak fra Mette & Maria
  Less
  Estimated delivery
  23 backers
  DKK

  By pledging you agree to Kickstarter's Terms of Use, Privacy Policy, and Cookie Policy.

  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.
 3. Select this reward

  Pledge DKK 200 or more About $30

  MULEPOSEN

  Som tak for din donation, vil du modtage den specialdesignede mulepose af illustrator og kunstner Marianne Bukh Svenningsen.

  Includes:
  • Specialdesignet mulepose
  • Bogmærke
  • Mail med dybfølt tak fra Mette & Maria
  Less
  Estimated delivery
  Ships to Only Denmark
  7 backers
  DKK

  By pledging you agree to Kickstarter's Terms of Use, Privacy Policy, and Cookie Policy.

  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.
 4. Select this reward

  Pledge DKK 250 or more About $38

  PLAKATEN

  Som tak for din donation, vil du modtage den specialdesignede plakat af illustrator og kunstner Marianne Bukh Svenningsen.

  Includes:
  • A3-print af vores specialdesignede plakat
  • Bogmærke
  • Mail med dybfølt tak fra Mette & Maria
  Less
  Estimated delivery
  Ships to Only Denmark
  60 backers
  DKK

  By pledging you agree to Kickstarter's Terms of Use, Privacy Policy, and Cookie Policy.

  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.
 5. Select this reward

  Pledge DKK 350 or more About $52

  PLAKATEN + MULEPOSEN

  Som tak for din støtte modtager du pakken med både et print af vores smukke plakat og muleposen.

  Includes:
  • A3-print af vores specialdesignede plakat
  • Specialdesignet mulepose
  • Bogmærke
  • Mail med dybfølt tak fra Mette & Maria
  Less
  Estimated delivery
  Ships to Only Denmark
  3 backers
  DKK

  By pledging you agree to Kickstarter's Terms of Use, Privacy Policy, and Cookie Policy.

  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.
 6. Select this reward

  Pledge DKK 450 or more About $67

  PLAKATEN X 2

  Som tak for din donation, vil du modtage 2 eksemplarer af specialdesignede plakat af illustrator og kunstner Marianne Bukh Svenningsen.

  Includes:
  • A3-print af vores specialdesignede plakat
  • Bogmærke
  • Mail med dybfølt tak fra Mette & Maria
  Less
  Estimated delivery
  Ships to Only Denmark
  1 backer
  DKK

  By pledging you agree to Kickstarter's Terms of Use, Privacy Policy, and Cookie Policy.

  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.
 7. Select this reward

  Pledge DKK 500 or more About $75

  MINDEBOGEN - EARLY BIRD PRIS

  Du er en af de første, der støtter vores projekt, og vi sender dig som tak en personlig og håndindbundet mindebog.

  Hvis du bestiller din bog inden for 12 måneder efter lanceringen, er prisen inkl. forsendelse til en pakkeboks i DK. Efter udløb af de 12 måneder, vil du stadig kunne bruge din reward som et gavekort til Forlaget Fortæl, men der vil blive pålagt fragt.

  Vi forventer at kunne give dig adgang til vores digitale platform senest i august 2019, hvorefter du kan begynde at indsamle minder og fortællinger til din bog. Efter bestilling kan der være op til 30 dages leveringstid, da alle vores bøger bliver indbundet i hånden på bestilling.

  Normalpris: 650 kr. + fragt

  Includes:
  • 1 stk. personlig og håndindbundet mindebog
  • Bogmærke
  • Mail med dybfølt tak fra Mette & Maria
  Less
  Estimated delivery
  Ships to Only Denmark
  Limited 19 backers
  DKK

  By pledging you agree to Kickstarter's Terms of Use, Privacy Policy, and Cookie Policy.

  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.
 8. Select this reward

  Pledge DKK 500 or more About $75

  DONATIONEN - GIV BOGEN TIL ET BARN

  Med denne donation giver du et eksemplar af mindebogen til et fremmed barn, der har mistet. Det fungerer sådan, at vi udsteder et gavekort til en mindebog, som vil blive videreformidlet til en familie, hvor det vil skabe stor værdi.

  Includes:
  • Donation af 1 stk. mindebog (formidles via samarbejdspartner)
  • Værdibevis i pdf og et kæmpe tak for din donation
  Less
  Estimated delivery
  8 backers
  DKK

  By pledging you agree to Kickstarter's Terms of Use, Privacy Policy, and Cookie Policy.

  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.
 9. Select this reward

  Pledge DKK 550 or more About $82

  MINDEBOGEN

  Som tak for din donation, får du mindebogen til en helt særlig intropris som kun er tilgængelig gennem Kickstarter-kampagnen.

  Hvis du bestiller din bog inden for 12 måneder efter lanceringen, er prisen inkl. forsendelse til en pakkeboks i DK. Efter udløb af de 12 måneder, vil du stadig kunne bruge din reward som et gavekort til Forlaget Fortæl, men der vil blive pålagt fragt.

  Vi forventer at kunne give dig adgang til vores digitale platform senest i august 2019, hvorefter du kan begynde at indsamle minder og fortællinger til din bog. Efter bestilling kan der være op til 30 dages leveringstid, da alle vores bøger bliver indbundet i hånden på bestilling.

  Normalpris: 650 kr. + fragt

  Includes:
  • 1 stk. personlig og håndindbundet mindebog
  • Bogmærke
  • Mail med dybfølt tak fra Mette & Maria
  Less
  Estimated delivery
  Ships to Only Denmark
  2 backers
  DKK

  By pledging you agree to Kickstarter's Terms of Use, Privacy Policy, and Cookie Policy.

  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.
 10. Select this reward

  Pledge DKK 750 or more About $112

  HELE PAKKEN - MINDEBOGEN + PLAKATEN

  Som tak for din donation modtager du støttepakken med både dit helt eget eksemplar af mindebogen og et print af vores smukke plakat.

  Hvis du bestiller din bog inden for 12 måneder efter lanceringen, er prisen inkl. forsendelse til en pakkeboks i DK. Herefter vil du stadig kunne bruge din reward som et gavekort til Forlaget Fortæl, men der vil blive pålagt fragt.

  Vi forventer at kunne give dig adgang til vores digitale platform senest i august 2019, hvorefter du kan begynde at indsamle minder og fortællinger til din bog. Efter bestilling kan der være op til 30 dages leveringstid, da alle vores bøger bliver indbundet i hånden på bestilling.

  Includes:
  • 1 stk. personlig og håndindbundet mindebog
  • A3-print af vores specialdesignede plakat
  • Bogmærke
  • Mail med dybfølt tak fra Mette & Maria
  Less
  Estimated delivery
  Ships to Only Denmark
  1 backer
  DKK

  By pledging you agree to Kickstarter's Terms of Use, Privacy Policy, and Cookie Policy.

  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.
 11. Select this reward

  Pledge DKK 1,000 or more About $149

  MINDEBOGEN X 2

  Som tak for din donation, får du to eksemplarer af mindebogen til en helt særlig intropris som kun er tilgængelig gennem Kickstarter-kampagnen.

  Hvis du bestiller dine bøger inden for 12 måneder efter lanceringen, er prisen inkl. forsendelse til en pakkeboks i DK. Efter udløb af de 12 måneder, vil du stadig kunne bruge din reward som et gavekort til Forlaget Fortæl, men der vil blive pålagt fragt.

  Vi forventer at kunne give dig adgang til vores digitale platform senest i august 2019, hvorefter du kan begynde at indsamle minder og fortællinger til dine bøger. Efter bestilling kan der være op til 30 dages leveringstid, da alle vores bøger bliver indbundet i hånden på bestilling.

  Normalpris: 650 kr. + fragt

  Includes:
  • 1 stk. personlig og håndindbundet mindebog
  • Bogmærke
  • Mail med dybfølt tak fra Mette & Maria
  Less
  Estimated delivery
  Ships to Only Denmark
  3 backers
  DKK

  By pledging you agree to Kickstarter's Terms of Use, Privacy Policy, and Cookie Policy.

  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.
 12. Select this reward

  Pledge DKK 1,500 or more About $223

  MINDEBOGEN X 3 (+ gratis plakat)

  Som tak for din donation, får du hele tre eksemplarer af mindebogen til en helt særlig intropris som kun er tilgængelig gennem Kickstarter-kampagnen.

  Hvis du bestiller dine bøger inden for 12 måneder efter lanceringen, er prisen inkl. forsendelse til en pakkeboks i DK. Efter udløb af de 12 måneder, vil du stadig kunne bruge din reward som et gavekort til Forlaget Fortæl, men der vil blive pålagt fragt.

  Vi forventer at kunne give dig adgang til vores digitale platform senest i august 2019, hvorefter du kan begynde at indsamle minder og fortællinger til dine bøger. Efter bestilling kan der være op til 30 dages leveringstid, da alle vores bøger bliver indbundet i hånden på bestilling.

  Normalpris for 3 bøger + plakat: 2.200 kr. + fragt

  Includes:
  • 1 stk. personlig og håndindbundet mindebog
  • Bogmærke
  • A3-print af vores specialdesignede plakat
  • Mail med dybfølt tak fra Mette & Maria
  Less
  Estimated delivery
  Ships to Only Denmark
  1 backer
  DKK

  By pledging you agree to Kickstarter's Terms of Use, Privacy Policy, and Cookie Policy.

  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.
 13. Select this reward

  Pledge DKK 1,950 or more About $289

  ORIGINAL SKITSE: STARS (A3)

  Hvis du, ligesom os, er helt pjattet med Marianne Bukhs smukke illustrationer til mindebogen, så har du her en eksklusiv mulighed for at få fingrene i de originale skitser af udvalgte illustrationer - der tages forbehold for skønhedsfejl, og mindre ujævnheder i papiret. De vil blive signeret af kunstneren og sendt til dig når bogen er færdig.

  Includes:
  • Original skitse (A3) af illustrationen CIRKEL (skitse F)
  • Bogmærke
  • Mail med dybfølt tak fra Mette & Maria
  Less
  Estimated delivery
  Ships to Only Denmark
  Limited 0 backers
  DKK

  By pledging you agree to Kickstarter's Terms of Use, Privacy Policy, and Cookie Policy.

  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.
 14. Reward no longer available

  Pledge DKK 950 or more About $141

  ORIGINAL SKITSE: SVALER (A4)

  Hvis du, ligesom os, er helt pjattet med Marianne Bukhs smukke illustrationer til mindebogen, så har du her en eksklusiv mulighed for at få fingrene i de originale skitser af udvalgte illustrationer - der tages forbehold for skønhedsfejl, og mindre ujævnheder i papiret. De vil blive signeret af kunstneren og sendt til dig når bogen er færdig.

  Includes:
  • Original skitse (A4) af illustrationen SVALER (skitse D)
  • Bogmærke
  • Mail med dybfølt tak fra Mette & Maria
  Less
  Estimated delivery
  Ships to Only Denmark
  Reward no longer available 1 backer
  DKK

  By pledging you agree to Kickstarter's Terms of Use, Privacy Policy, and Cookie Policy.

  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.
 15. Reward no longer available

  Pledge DKK 950 or more About $141

  ORIGINAL SKITSE: FLOATING ISLAND

  Hvis du, ligesom os, er helt pjattet med Marianne Bukhs smukke illustrationer til mindebogen, så har du her en eksklusiv mulighed for at få fingrene i de originale skitser af udvalgte illustrationer - der tages forbehold for skønhedsfejl, og mindre ujævnheder i papiret. De vil blive signeret af kunstneren og sendt til dig når bogen er færdig.

  Includes:
  • Bogmærke
  • Original skitse (17x29) af illustrationen FLOAT ISLAND (skitse E)
  • Mail med dybfølt tak fra Mette & Maria
  Less
  Estimated delivery
  Ships to Only Denmark
  Reward no longer available 1 backer
  DKK

  By pledging you agree to Kickstarter's Terms of Use, Privacy Policy, and Cookie Policy.

  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.
 16. Reward no longer available

  Pledge DKK 1,450 or more About $215

  ORIGINAL SKITSE: HÆNDER (A3)

  Hvis du, ligesom os, er helt pjattet med Marianne Bukhs smukke illustrationer til mindebogen, så har du her en eksklusiv mulighed for at få fingrene i de originale skitser af udvalgte illustrationer - der tages forbehold for skønhedsfejl, og mindre ujævnheder i papiret. De vil blive signeret af kunstneren og sendt til dig når bogen er færdig.

  Includes:
  • Original skitse (A3) af illustrationen HÆNDER (skitse A)
  • Mail med dybfølt tak fra Mette & Maria
  • Bogmærke
  Less
  Estimated delivery
  Ships to Only Denmark
  Reward no longer available 1 backer
  DKK

  By pledging you agree to Kickstarter's Terms of Use, Privacy Policy, and Cookie Policy.

  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.
 17. Reward no longer available

  Pledge DKK 1,450 or more About $215

  ORIGINAL SKITSE: KLØVER (A3)

  Hvis du, ligesom os, er helt pjattet med Marianne Bukhs smukke illustrationer til mindebogen, så har du her en eksklusiv mulighed for at få fingrene i de originale skitser af udvalgte illustrationer - der tages forbehold for skønhedsfejl, og mindre ujævnheder i papiret. De vil blive signeret af kunstneren og sendt til dig når bogen er færdig.

  Includes:
  • Original skitse (A3) af illustrationen KLØVER (skitse B)
  • Bogmærke
  • Mail med dybfølt tak fra Mette & Maria
  Less
  Estimated delivery
  Ships to Only Denmark
  Reward no longer available 1 backer
  DKK

  By pledging you agree to Kickstarter's Terms of Use, Privacy Policy, and Cookie Policy.

  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.
 18. Reward no longer available

  Pledge DKK 1,450 or more About $215

  ORIGINAL SKITSE: LIFE CIRCLE (A3)

  Hvis du, ligesom os, er helt pjattet med Marianne Bukhs smukke illustrationer til mindebogen, så har du her en eksklusiv mulighed for at få fingrene i de originale skitser af udvalgte illustrationer - der tages forbehold for skønhedsfejl, og mindre ujævnheder i papiret. De vil blive signeret af kunstneren og sendt til dig når bogen er færdig.

  Includes:
  • Bogmærke
  • Mail med dybfølt tak fra Mette & Maria
  • Original skitse (A3) af illustrationen CIRKEL (skitse C)
  Less
  Estimated delivery
  Ships to Only Denmark
  Reward no longer available 1 backer
  DKK

  By pledging you agree to Kickstarter's Terms of Use, Privacy Policy, and Cookie Policy.

  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.
 19. Reward no longer available

  Pledge DKK 4,500 or more About $667

  ORIGINAL PLAKAT I RAMME

  Hvis du bare er helt pjattet med den smukke, specialdesignede plakat, Marianne Bukh har lavet til kampagnen, så har du muligheden for at købe originalen - både signeret af kunstneren og smukt indrammet med passepartout.

  Includes:
  • Original plakat (indrammet A3) med signatur af Marianne Bukh
  • Mail med dybfølt tak fra Mette & Maria
  Less
  Estimated delivery
  Ships to Only Denmark
  Reward no longer available 1 backer
  DKK

  By pledging you agree to Kickstarter's Terms of Use, Privacy Policy, and Cookie Policy.

  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.
 20. Reward no longer available

  Pledge DKK 10,000 or more About $1,481

  VIRKSOMHEDSPAKKEN

  Med virksomhedspakken får du eller din virksomhed muligheden for at støtte udgivelsen af mindebogen. Med pakken donerer du/I hele 10 eksemplarer af bogen til børn der har mistet. Derudover får du/I 3 specialdesignede plakater og 3 muleposer.
  Derudover får du/I et Cocktailkursus for optil 25 personer på den aarhusianske cocktailbar Zenza.
  Vi kommer gerne og holder et foredrag om erindringer, fortællinger og minder, Kickstarter som fundings platform eller andet interessant emne, hvis det ønskes - og hvis I til, også en inspiration til at få nedskrevet sine egne fortællinger.

  Hvis det ønskes deler vi gerne jeres flotte støtte på vores forskellige medier.

  Includes:
  • Logo/navn nævnes på vores hjemmeside og tak på de sociale medier
  • Foredrag/workshop om minder, erindringer og livsfortællinger
  • 10× Donation af 1 stk. mindebog (formidles via samarbejdspartner)
  • A3-print af vores specialdesignede plakat
  • Værdibevis i pdf og et kæmpe tak for din donation
  • Mail med dybfølt tak fra Mette & Maria
  • Cocktailkursus på Zenza
  Less
  Estimated delivery
  Ships to Only Denmark
  Reward no longer available 1 backer
  DKK

  By pledging you agree to Kickstarter's Terms of Use, Privacy Policy, and Cookie Policy.

  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.

Funding period

- (28 days)