Share this project

Done

Share this project

Done
Skräcknoveller av Stephen King, John Ajvide Lindqvist, Clive Barker Jack Ketchum och många fler. I översättning av svenska författare.
495 backers pledged SEK 200,810 to help bring this project to life.

Varsel i mörkret är här!

Posted by Apart Förlag (Creator)
12 likes

Äntligen är boken tryckt och skickad från tryckeriet. Den blev sådär underbar som vi önskade och jag kan lova att ni kommer bli nöjda!

Sdist jobbar nu för högtryck med att packa och skicka ut böckerna men på grund av att det är Halloween och röd dag imorgon så hinner de kanske inte fram innan helgen men nästa vecka, då kommer ni äntligen få se dem!

Återigen tack för ert stöd och vill ni så får ni gärna posta en bild på er och boken på https://www.facebook.com/LiljasLibrary/  

Lilja, Johan & Jonny 

Jens Öst, Jennie Backman, and 10 more people like this update.

Comments

Only backers can post comments. Log In
  1. Missing avatar

   Jenny Zaine on

   Tack! Nu är den här och den är ju mycket underhållande.
   Det var kul att läsa förorden och få en inblick i arbetet.

  2. Apart Förlag 4-time creator on

   Hej

   Dumt att kalla morgondagen för röd kanske men många har klämdag och halvdag vilket gör att de inte jobbar heldag vilket i sin tur gör att de inte hinner skicka ut alla böcker...i värsta fall.

   Sen när jag skrev Halloween så slog jag (slarvigt) ihop Halloween och Alla Helgons dag och kallade det för Halloween.

   Får be om ursäkt för ett litet hastigt hopsatt utskick som borde ha korrekturlästs bättre men förhoppningsvis framgår det att boken är riktigt fin och att den ev. inte hinner komma innan helgen.

   Lilja

  3. Missing avatar

   Linn Eriksson on

   Kul att boken är på väg!

   Däremot så var ju det här mailet/inlägget lite av ett trainwreck, ni har lyckats blanda ihop både halloween och alla helgons dag samt fredag och lördag verkar det som? Halloween var igår den 31, röd dag är det på alla helgons dag på lördag. Känns som att skräckfantaster borde ha koll på skillnaden mellan halloween och alla helgons dag iaf, dom är ju trots allt läskiga på helt olika vis.

  4. Missing avatar

   Malin Lövendahl on

   Hej!
   Ser fram emot leverans! Måste dock få fråga... Röd dag imorgon? Fredag 2 november, det är väl ingen röd dag?