Share this project

Done

Share this project

Done
Skräcknoveller av Stephen King, John Ajvide Lindqvist, Clive Barker Jack Ketchum och många fler. I översättning av svenska författare.
495 backers pledged SEK 200,810 to help bring this project to life.

Manuset skickat till tryckeriet!

Posted by Apart Förlag (Creator)
28 likes

Goda nyheter! Nu är manuset skickad till tryckeriet! Nu behöver vi bara vänta lite till innan vi har den färdiga boken i våra händer. Spännande!

För att fira detta tänkte jag att ni skulle få se hela skyddsomslaget till boken och höra iden om varför det ser ut som det gör. När det stod klart att Vincent Chong skulle göra ett nytt omslag började vi diskutera hur det skulle se ut och jag visste tidigt att jag ville att det skulle hänga ihop med originalomslaget. Min första ide var att man skulle se det som Marv tittade på, på det första omslaget. Vincent gillade iden man tyckte (mycket klokt) att det skulle bli bättre om man faktiskt såg Marvs ansikte på omslaget och inte bara hans nacke. Han föreslog att skulle Marv titta in i en spegel, eller möjligen in i en annan dimension och att vi skulle se hans reflektion i den, om än något förvanskad (kolla de svarta ögonen). Jag ville sedan inkludera något som var svenskt så det verkligen skulle synas att det var det svenska omslaget och det blev de svenska omslagen till Stephen Kings bok ”Varsel” och John Ajvide Lindqvists bok ”X”. Även här är det slående hur exakta de är jämfört med de riktiga böckerna.

Jag är supernöjd med hur omslaget blev och om man viker det på rätt sätt så fram och baksidan hamnar mot varandra ser man verkligen hur de är samma scen från två olika håll. Kolla speciellt detaljerna med spindeln och nätet. De sitter precis på samma plats på de båda omslagen.

Jag hoppas ni gillar omslaget och iden till det lika mycket som jag gör. Det kommer se ännu bättre ut i verkligheten. Tack för ert tålamod och ert stöd med att förverkliga Varsel i Mörkret.

Lilja

Comments

Only backers can post comments. Log In
  1. Apart Förlag 4-time creator on

   De är på väg ut. Vi fick dem i fredags från tryckeriet!!

  2. Sten Johansson on

   Ok, det är snart november, vad händer? Någon prognos när vi får boken eller?

  3. Apart Förlag 4-time creator on

   Inom kort.
   Den är i pressarna!

  4. Christer Lindh on

   Någon prognos på leveransdatum?