Share this project

Done

Share this project

Done
Skräcknoveller av Stephen King, John Ajvide Lindqvist, Clive Barker Jack Ketchum och många fler. I översättning av svenska författare.
495 backers pledged SEK 200,810 to help bring this project to life.

Uppdatering: Vad händer nu?

Posted by Apart Förlag (Creator)
29 likes

Hej

Här kommer en liten uppdatering om Kickstartern för Varsel i Mörkret. Som ni minns så gick vi i mål med 201% vilket vi är väldigt stolta över och otroligt tacksamma till er alla som stöttade boken.

Sedan vi gick i mål med Kickstartern har vi jobbat hårt med att få den just så fantastiskt som vi tänkt oss.

Översättningarna kommer in en efter en, Helena Dahlgren har skrivit ett fantastiskt förord och Brian Keene har skickat in en extra novell som bara kommer finnas i den svenska utgåvan. Den heter ”The Night I Met John Maitlin” och är en historia om en seriemördare i gamla vilda västern.

Vi har även börjat jobba tillsammans med den väldigt talangfulle Vincent Chong för att få fram ett nytt unikt omslag till den svenska utgåvan.

Näst på tur står att skicka ut ett formulär till alla er som stöttade Kickstartern där ni får fylla i era adresser, vilket namn ni vill att vi ska skriva i tacklistan och så vidare. Detta har dock visat sig vara lite knivigare att få till än vi trott och därför dragit ut på tiden. Vi vill gärna få med allt i samma formulär så ni slipper fylla i fler. Men vi jobbar på det och inom 14 dagar ska ni ha det.

Sen är det bara att luta sig tillbaka och vänta på att det blir september och boken dimper ner i brevlådan!

Återigen, tack för allt ert stöd. Utan er hade det inte blivit någon bok. Nu blir det istället en fantastisk bok!

TACK!
Hans-Åke, Johan och Jonny

Comments

Only backers can post comments. Log In