Share this project

Done

Share this project

Done
Skräcknoveller av Stephen King, John Ajvide Lindqvist, Clive Barker Jack Ketchum och många fler. I översättning av svenska författare.
495 backers pledged SEK 200,810 to help bring this project to life.

Sista dagen: Hjälp oss att bli 500 st – klicka för att dela!

Posted by Apart Förlag (Creator)
9 likes

 

1000 tack, alla!

De senaste dagarna har varit fantastiska. Inte nog med att vi lyckades höja översättarnas arvode, allting pekar även på att ni boken kommer tryckas med hårdpärm – vi behöver bara få in 4000 kr till för att det ska hända! Och det fina med crowdfunding är att alla som varit med och backat får den för samma pris som som det blivit mjukpärm.
Samtidigt som de som köper den i butik får betala extra för det – om den nu ens kommer komma ut i butik: Blir det 500 backare så skippar vi ju EAN-koden, vilket innebär att de stora kedjorna inte kommer kunna ta in den alls. 
Ett riktigt samlarobjekt alltså! 
 

Dessutom: 

  • Når vi 200% betalar vi Vincent Chong för att ta fram en ny omslagsillustration – som alltså blir unik för Sverige (detta är Lilja’s Librarys favorit-stretchgoal) 
  • Når 225% betalar vi skräcktmästaren Lars Krantz för att teckna upp 13 kapitel-illustrationer – en för varje novell (detta är Apart Förlags favorit-stretchgoal). 
  • Når vi 250% kommer vi öka arvodet till översättarna ytterligare (detta är Swedish Zombies favorit-stretchgoal ... eller ... Det är givetvis allas favorit-stretchgoal eftersom vi såklart vill att de ska ha så mycket som möjligt betalt!)

 
Vill du hjälpa till finns det ett par saker du kan bidra med (vi har givetvis inte glömt att du redan har bidragit genom att backa den!): antingen genom att uppgradera din reward eller genom att klicka på någon av bilderna nedan för att dela dem på facebook.
Om alla delar borde vi rent statistiskt kunna få slut på hela upplagan – innan den ens gått till tryck (detta är förresten allas favorit-stretchgoal!).

Oavsett vad väljer att göra vill vi än en gång säga: 1000 tack för att du varit med och firat 20-årsjubileet för Lilja’s Library och backat Varsel i mörkretoch gjort ett galet projekt möjligt!


/Hans-Åke, Johan och Jonny   
Lilja’s Library, Apart Förlag & Swedish Zombie

 

  Klicka på någon av bilderna för att dela 😃 

  


 

Vesela, Jennie Backman, and 7 more people like this update.

Comments

Only backers can post comments. Log In