Share this project

Done

Share this project

Done
Skräcknoveller av Stephen King, John Ajvide Lindqvist, Clive Barker Jack Ketchum och många fler. I översättning av svenska författare.
495 backers pledged SEK 200,810 to help bring this project to life.

Hälften av böckerna nu sålda!

Posted by Apart Förlag (Creator)
9 likes

Hej alla härliga backare!  

Här kommer en rykande färsk uppdatering. Tack vare alla ER har vi nu nått 123% av Kickstarterns mål. Når vi 125% skriver Helena Dahlgren (Sveriges skräckdrottning) ett förord. Når vi 175% ger vi ut boken i inbundet format och skulle vi nå ända till 200% kommer den få ett helt nytt exklusivt omslag som bara kommer att finnas på just denna utgåva.

I tisdags nådde vi 100% av de 100,000:- vi behöver för att göra VARSEL I MÖRKRET och just det faktum att vi nått 100% verkar ha fått folk ännu mer intresserade av boken för den har fortsatt att sälja bra. Just nu är vi som sagt uppe i 123% och vi har sålt över hälften av de 666 exemplaren vi kommer att trycka.

Men det är en bit kvar innan vi är där men jag är övertygad om att vi kan nå dit om vi hjälps åt. Dela, sprid, tipsa, köp ytterligare ett eller några exemplar. Uppgraderar man till ett paket med 2 eller 5 exemplar av boken blir styckepriset lägre och vad kan vara bättre än att ge bort en bok i julklapp som innehåller en Stephen King-historia, en specialskriven berättelse av John Ajvide Lindqvist, två helt nya noveller av Brian Keene som bara finns här OCH den som får boken får sitt namn med i tacklistan? Kan inte bli bättre.

Tack för ert stöd. Nu ser vi till att få i mål denna Kickstarter och landa på 200%

Återigen tack för allt ert stöd!
Hans-Åke Lilja

Comments

Only backers can post comments. Log In