Share this project

Done

Share this project

Done
Skräcknoveller av Stephen King, John Ajvide Lindqvist, Clive Barker Jack Ketchum och många fler. I översättning av svenska författare.
495 backers pledged SEK 200,810 to help bring this project to life.

100%

Posted by Apart Förlag (Creator)
14 likes

 

Wow, kanonkul att komma ut från en föreläsning om Stephen King i Ängelholm och se den glada nyheten: Vi har nått 100% och vi kommer ge ut VARSEL I MÖRKRET!!!

Ett STORT TACK till alla som backat och hjälpt till att sprida Kickstartern. Det känns otroligt ärofullt för mig att, tillsammans med Apart Förlag och Swedish Zombie, få ge ut denna bok i Sverige – och jag vet att ni inte kommer bli besvikna.

Men vi lutar oss inte tillbaka och är nöjda med det! Min dröm är att ge er den bästa och finaste utgåvan. En utgåva där Sveriges skräckdrottning Helena Dahlgren skriver ett förord. En utgåva som är inbunden och har ett omslag som är helt nytt och unikt för den svenska utgåvan.

Dessutom kommer här en bonusnyhet: Brian Keene som redan bidragit med ”An End To All Things” är så peppad över kickstartern att han just nu sitter och skriver ytterligare en historia – enbart för VARSEL I MÖRKRET som ett tack till er alla. Den kommer inte att finnas att läsa någon annanstans förrän tidigast nästa år. Den har inte ens hunnit få en titel än. Hur coolt är inte det?

Så än en gång:
Tack för er support och för att ni gjort detta möjligt!
  
/Hans-Åke Lilja

PS. Om ni vill dela nyheten så klicka här!
Tack!

Pontus Boström, Cato Vandrare, and 12 more people like this update.

Comments

Only backers can post comments. Log In