Share this project

Done

Share this project

Done
Snart 40 år sedan första seriealbumet med VALHALL kom ut. Det ska vi fira! OBS! Surfar du på mobil? Klicka på Campaign för mer info! ⬇️
Snart 40 år sedan första seriealbumet med VALHALL kom ut. Det ska vi fira! OBS! Surfar du på mobil? Klicka på Campaign för mer info! ⬇️
1,448 backers pledged SEK 2,474,670 to help bring this project to life.
Last updated

About

Valhall – jubileumsbox project video thumbnail
Replay with sound
Play with
sound

Valhall – jubileumsbox

SEK 2,474,670

1,448

Välkommen till Apart Förlags Kickstarter-kampanj för Valhalls 40-årsjubileum – som vi alltså vill fira genom att göra ett nytryck av de 5 lyxvolymerna som samlar alla 15 seriealbum plus mängder med bonusmaterial samt göra en riktigt maffig jubileumsbox att ha dem i. 

HJÄLP OSS I SLUTRUSCHEN!

Bara timmar kvar av av vår Kickstarer! Hjälp oss sprida den genom att klicka på bilden nedan – då delar du den på facebook (du får givetvis även dela den på andra sätt du kan komma på):

Klicka på bilden för att dela på Facebook!
Klicka på bilden för att dela på Facebook!

En snabb introduktion till Valhall-kickstartern

Vi är nu inne på sista dagen och kampanjen har varit väldigt framgångsrik, vilket innebär att själva boxen sedan länge passerat alla tänkta stretchgoal-nivåer och den kommer alltså bli så maxad som den bara kan bli (se update #6 för mer info). Som om inte det vore nog så kommer alla som backar att få ett signerat konsttryck OCH ett extra särtryck med porträtt på gudarna av tecknaren Peter Madsen samt texter av författaren Henning Kuré.

Dessutom kommer alla som backar en komplett box få specialutgåvor av de fem böckerna: lite lyxigare – och med en bonusillustration i var och en av dem.  

Och – inte att förglömma: Alla som är med och backar kommer även bli  tackade i tacklistan – som kommer finnas med i ovan nämnda särtryck med Madsens teckningar i. 

Och om du köper två kompletta boxar – till exempel för att ge bort en av dem till någon som betyder mycket för dig – så har du givetvis rätt till två namn i tacklistan (ett namn för varje box). Det innebär alltså att du inte bara ger bort en riktigt fin samling böcker med alla de nordiska myterna i tecknad form – du förevigar också personen i fråga genom att sätta hens namn i tryck bland Peter Madsen och Henning Kuré och alla de andra som har gjort detta möjligt!

Innan vi går vidare, så en snabb grej bara: Gillar du vår Valhall-kickstarter? Hjälp oss isåfall att nå ännu fler så blir vi supertacksamma! Klicka här för att dela på Facebook: http://bit.ly/update8-FB-share

Nu tillbaka till kampanjen: Har du aldrig tidigare varit inne på den här Kickstartersidan så ska du nog skrolla ner till rubriken OM VALHALL nedan. Där börjar nämligen den ursprungliga infotexten om kampanjen. 

Här högst upp tänkte vi lista de senaste och viktigaste nyheterna.
Men först svaren på två av de vanligaste frågorna vi får just nu:

- - -

Hjälp! Jag backade precis Valhall-boxen men fick aldrig fylla i mitt namn/min adress/etc. Hur ska ni veta vart ni ska skicka min beställning?
En rimlig fråga, men du kan ta det lugnt. Det är helt i sin ordning! 
Du kommer nämligen några dagar efter kampanjen är slut få ett formulär att fylla i. Där skriver du ditt namn, din adress, vilket namn du vill ha i tacklistan, samt – om det behövs – annat under ”övrigt”.

Jag vill ha en extrabox/en full och en tom box till så även mina gamla böcker får en/kombinera olika rewards, osv, osv. Går det?
Yes! Allt sånt går. Vi vet inte exakt hur uppsamlingen av information kommer gå till just. Eftersom det är så många som vill göra specialbeställningar, kombinationer och liknande så kommer vi nog bli tvungna att använda oss av en "pledge manager". Vi tittar just nu på olika lösningar. Vi återkommer alltså om detta.

Jag tänkte ge bort en box i julklapp till någon. Ni skrev att de skulle komma i december, men nu säger ni februari. Det suger!

Ja, vi håller helt och hållet med. Det suger!
Vår prognos från början var att det kanske skulle bli 2-300 boxar som beställdes. Det kunde lådtillverkarna hantera. Men när vi närmade oss 500 sa de stopp – det skulle inte gå. Varje box kräverr manuell hantering och alternativen är att de som kan det måste jobba snabbare – och då blir det ett sämre jobb – eller ta in extra personal som inte är lika bra – och då riskerar det också att bli dåligt. (det är också störigt att vi inte kan ändra "ESTIMATED DELIVERY"-datumet, men det är faktiskt inte vårt fel...)

Nytt uppskattat leveransdatum är alltså februari 2019.

Detta är dock någonting som redan från början stod under Risks and challenges: Det värsta som kan hända är att produktionen blir försenad med ett par veckor – beroende på hur framgångsrik kampanjen blir kommer boxen bli mer avancerad

Vi önskan (och ursprungsplan) var givetvis att de skulle levereras till jul – men vi tycker att en bra box som håller i 40 år än en dålig som går sönder innan julafton är över. Här är vi helt säkra på att det är rätt beslut att ta: kvalité före snabbhet. Iallafall på en produkt som denna.

Men som vi skrev i Update #3:  Dock tänker vi att det kanske funkar att ge bort i julklapp ändå till de som vet vad Valhall är – de får något att se fram emot och kanske kan vi fixa något annat från Apart till självkostnadspris. Det är en kompromiss, men vi tänker att det är rättvist. Därför kommer vi skicka ut en rabattkod till alla backare på 150 kr så ni kan välja och vraka. Kanske ”Teckna och berätta”, en bok där Peter Madsen är medförfattare, eller kanske rent av band 1 och slå in den som julklapp med en notering om att boxen kommer om några veckor... Då hinner det första bandet läsas ut lagom till boxen kommer och så kan man fortsätta därifrån. Förvisso kommer ni då, när boxen kommer, plötsligt ha två ex av band ett när den väl kommer, men den extra boken kanske funkar att ge bort på nytt, ha i badkaret eller på landet – eller varför inte donera den till ett skolbibliotek.

Jag får inte lön förrän den 27:e – och kampanjens sista dag är den 26:e. Kan köpa den direkt från er.
Njäe, du kommer inte kunna köpa jubileumsboxen av oss direkt efter kickstartern. Vi kommer sälja den till icke-kickstarters först när vi vet att alla som var med och backade den har fått sina exemplar.
Men: Kickstarter kommer inte dra pengar från ditt konto förrän efter kampanjen är över, det vill säga tidigast tisdag 181127.

Ni hittar fler vanliga frågor och svar i vår FAQ. 

- - -

Nu till det roliga! Ni, alla backare, slog ju alla våra förväntningar redan första dygnet. Nya stretchgoals efterlystes och vi har jobbat hårt för att uppfylla era önskningar. Och nu har ni faktiskt uppfyllt nästan allihopa – igen: 

PÅ ER BEGÄRAN: Vi trodde att de 200 signerade konsttrycken skulle räcka hela första helgen. Vi hade fel – betydligt fler än vi trodde är som oss och älskar Valhall – så de tog slut på bara någon timme, innan vi ens hunnit maila alla på vår mailinglista. Så med all rätt blev vissa lite besvikna. 

Men eftersom vi sprängt miljonvallen så åker vi över till Danmark igen och fixar så att alla som backar för minst 249 kronor får ett signerat konsttryck!

PÅ ER BEGÄRAN: Ni ville ha ett särtryck med bilder och lite info på gudarna. Och eftersom det finns 10 superfina porträtt som Peter Madsen tecknat upp med anledning av Kickstartern så kände vi att det hade varit kul att göra något med dem. Så nu samlas de i ett speciellt särtryck – med några rader om var och en av dem författade av Henning Kure – som kommer skickas med till alla som backat projektet!    

Det tidigare rekordet för en kickstarter som riktade sig mot den svenska marknaden var 1640851 kronor. Om vi passerade det skulle vi göra lyxa till särtrycket ytterligare och göra det ännu mer exklusivt. Så nu blir det så! 

PÅ ER (OCH PETER MADSENS) BEGÄRAN: Eftersom break-even normalt sett är runt 1000 sålda ex – något vi först räknade med att nå först om ett år eller två – så kändes det rimligt att ha ett specialstretchgoal vid just 1000 boxar. Och eftersom vi passerat det målet innebär det att vi kommer göra alla jubileumsboxar extra lyxiga. 

Förutom att själva boxen är så maxad som den bara kan bli så kommer böckerna i de kompletta boxarna bli ännu lite lyxigare än de som kommer gå att köpa "i lösvikt". Det innebär att box-utgåvorna av böckerna kommer få:

 • Ett förgyllt kapitälband (istället för det mörka som de vanliga har)
 • Ett förgyllt bokmärkessnöre
 • Alla gulddetaljer på omslag och ryggar, det vill säga loggor och titlar, kommer präglas ner (Peters önskan) 
 • Peter Madsen kommer teckna upp nya porträtt – ett motiv för varje bok – som endast kommer finnas i jubileumsbox-utgåvan
 • Böckerna i jubileumsboxen kommer inte ha någon ful EAN-kod på baksidan
 • OBS! I övrigt kommer böckerna vara exakt likadana som de gamla utgåvorna, så de som bara vill komplettera kommer kunna göra det utan att böckerna ser olika ut i hyllan! 

PÅ ER BEGÄRAN: Många ville att Peter skulle komma till Sverige. Vi försökte få honom till minst fyra städer, men det gick bara att få till två tillfällen – eftersom han redan var uppbokad på annat håll alla de andra. Men han kommer iallafall till Malmö till sommaren för att ha en utställning på ”Rum för serier” och till Bokmässan i Göteborg för signering och (minst) ett seminarie.

Valhall är en av våra absoluta favoritserier från barndomen. Men det finns faktiskt en till som är lika högt upp på drömlistan. Så om vi når 2000000 kommer vi göra allt i vår makt för att få loss även den licensen och göra en kickstarter för att försöka få till en lyxutgåva av den också!  

Se update #10 för ett litet tröst-stretchgoal (20 bonussidor) som kompensation för den hemliga hemligheten... 

Vill ni göra Aparts grundare och förläggare arbetslös. Från sitt vanliga 9-5-jobb alltså...? Isåfall är det bara att backa – och dela den här kickstartern så mycket du bara kan. För når vi tre miljoner så måste de återinvesteras i nya spännande Apart-projekt. Inklusive fler alternativa indie-släpp som är lite av Aparts signum. Men för att kunna göra det krävs det att vi kan frigöra tid från andra projekt.
Och når vi tre miljoner kan vi köpa oss just tid. 
  

Ni vi frågade er om förslag på add-ons och stretchgoals efter att ni sprängt våra ursprungliga plan på en eftermiddag, så var det flera som frågade efter ölglas. Det var inte helt enkelt av olika anledningar (se update #8), men nu har vi faktiskt ett alternativ. Men vi vill veta hur stort intresset av en kollektion med Valhall-ölglas faktiskt är. Så läs först update #8 och fyll sedan i formuläret som du hittar här: Intresseundersökning för Valhall-ölglas 

Andra saker på er önskelista (förutom de vi redan uppfyllt nedan) var bland mer Valhall-relaterade prylar, till exempel trycksaker som posters och t-shirts. Som ni kan läsa i update #8 så kunde vi själva inte ta fram och producera något sådant inom rimlig tid, men nu har vi alltså lyckats få tag på något för alla hardcore-samlare: 

 • Exklusiva giclée-tryck i stort format (40x50 resp 40x60 cm), alla signerade av Peter Madsen (tre olika motiv) och numrerade (det finns bara 99 exemplar av varje) – se update #8 för större bilder.
 • Valhall-t-shirts med Loke som motiv    
Giclée-tryck av ”Ulven är lös”, ”Ragnarök” och ”Oden med Hugin & Munun”, alla signerade av Peter Madsen, samt T-shirt med Loke-motiv (klicka på bilden för att komma till statusuppdateringen med mer info).
Giclée-tryck av ”Ulven är lös”, ”Ragnarök” och ”Oden med Hugin & Munun”, alla signerade av Peter Madsen, samt T-shirt med Loke-motiv (klicka på bilden för att komma till statusuppdateringen med mer info).

Allt detta finns dock bara i mycket begränsat antal och vi måste köpa in dem från ett galleri i Danmark. Det är alltså inte något som kommer följa med på köpet som särtrycket och det signerade konsttrycket, utan ni får uppgradera till en ny pledgenivå. Tänk dock på att vi föredrar att ni väljer två boxar för 2999 och inte 1 box och ett giclée-tryck för samma summa.

Men vill ni ha just de motiven så ska ni givetvis ta ett (eller flera) av dem!

- - -

Valhall lanserades första gången i Sverige 1979, då som en nordisk version av Asterix – innan den kunde säljas på egna meriter. Inför det stora 40-årsjubileumet kör Apart Förlag en kickstarter för att få till en riktigt lyxig samlingsbox.

De gamla originalalbumen går inte att få tag på längre (annat än på andrahandsmarknaden och då ofta till skyhöga priser), därför vill vi nu göra denna kulturskatt åter tillgänglig för alla. Lagom till 40-årsjubileumet planerar vi att trycka upp en ny lyxig upplaga av de 5 samlingsböckerna. Varje band innehåller inte bara 3 seriealbum utan dessutom massvis med bonusmaterial i form av skisser och fakta samt alla originalmyter som serierna bygger på.

 • Göra alla albumen om Valhall tillgängliga på nytt. Skapa en lyxig jubileumsbox att förvara samlingsböckerna i.
 • Skapa en lyxig jubileumsbox att förvara samlingsböckerna i
 • Med er hjälp göra boxen så maffig, snygg och exklusiv det bara går! 

Kickstartern är ett samarbete mellan Peter Madsen och Apart Förlag med målet att skapa den perfekta samlingsboxen med Valhall-serien för alla fans!

För att fira Valhalls 40 framgångsrika år som kultserie vill vi alltså trycka upp en riktigt maffig box.

Med er hjälp kan vi inte bara finansiera en box, utan förhoppningsvis även överträffa den norska förlagan. Ju bättre den här kampanjen går, desto maffigare box kan vi göra (se ”Streatchgoals” nedan).

Boxen kommer innehålla alla 15 seriealbum, samlade i 5 böcker. Valhall-serierna är alla tecknade av Peter Madsen, som även skrivit många av serierna tillsammans med Henning Kuré, Hans Rancke-Madsen och Per Vadmand

Att trycka upp samlingsvolymerna är i sig en dyr historia: Varje band är på ca 200 sidor, tryckt på fint kvalitétspapper i ett stort format med linnetrådsbundet hårdband och guldfoliering på omslaget. Att dessutom trycka upp en lyxig box är ett projekt som har ingen tidigare vågat sig på i Sverige. 

När tryckeriet såg den gemensamma önskelistan från oss och Peter, var de först skeptiska till om allt skulle var möjligt, men de låg på och hittade till slut ett par lösningar som kändes rimligt att köra på. Se nedan för mer info om vår drömbox! 

Varje bok innehåller, förutom tre seriealbum, massor av extramaterial – såsom fina illustrationer, behind-the-scenes-material från produktionen, alternativa omslag, affischer, studier och skisser … massor av skisser! 

Förutom de 15 Valhall-albumen är de fem böckerna fyllda med bonusmaterial, bland annat 1200 skisser och teckningar.
Förutom de 15 Valhall-albumen är de fem böckerna fyllda med bonusmaterial, bland annat 1200 skisser och teckningar.

Följande album finns med i respektive lyxvolym 
(äldre översättningars titel inom parantes):

Valhall – den samlade sagan, band 1:   
• Ulven är lös (Vargen är lös)    
• Tors brudfärd (Tors hämnd)    
• Odens vad

Valhall – den samlade sagan, band 2:

• Historien om Quark 
• Resan till Utgårdaloke (Resan till Utgårdsloke) 
• De gyllene äpplena (Guldäpplen åt gudarna)

Valhall – den samlade sagan, band 3:
• Ormen i djupet (Tor och Midgårdsormen)
• Frejas smycke
• Den stora utmaningen (Tor och tvekampen)

Valhall – den samlade sagan, band 4:  
• Gudarnas gåvor
• Mysteriet om Skaldemjödet (Skaldemjöden)
• Genom eld och vatten (Elddopet)

Valhall – den samlade sagan, band 5:  
• Balladen om Balder
• Muren
• Völvans syner

”Den mest inflytelserika Eddatolkningen på åtminstone 100 år”.   
Östgöta Correspondenten

”Boken är en gedigen och tilltalande produkt som verkligen förhöjs av extramaterialet.” 
 
Svenska dagbladet

”Detta är inte bara högklassig underhållning utan även såväl en historielektion som en inblick i hur en serie skapas. Högsta möjliga rekommendation.”   
BTJ

Den norska boxen – som vi givetvis vill överträffa med hjälp av den här Kickstartern. Fotograferad hemma hos Peter Madsen i Danmark.
Den norska boxen – som vi givetvis vill överträffa med hjälp av den här Kickstartern. Fotograferad hemma hos Peter Madsen i Danmark.

Om vi når vårt mål och får in 150 000 kronor kommer vi trycka upp de saknade volymerna på nytt och se till att och göra dem alla tillgängliga igen – i exakt samma format så att alla som saknar en volym kan komplettera sin samling. Därefter gäller följande stretchgoals*:

200 000 k: Vi trycker upp en box som motsvarar den norska boxen i format.
(Når vi inte 200 000 kr kommer alla som valt en box att istället få ett presentkort på 300 kronor att handla för hos Apart Förlag – men vi räknar med att om vi når 150 000 kommer vi även nå 200, tror ni inte?)  
225 000: Boxen får guldfoliering.
250 000: Vi trycker upp en extra fin tacklista där alla tackas (valfritt namn – till exempel om du vill ge bort den i present, och såklart finns även möjlighet att vara anonym).
275 000: Vi trycker en särskild 3D-lack på boxen som gör att man kan känna runorna med fingrarna.  
300 000: Glöm allt som står om boxen ovan! Nu skippar vi standardboxen och gör istället en maxad box i ett specialmaterial från Italien. Det påminner vid en första blick om sten i utseendet – och med hjälp av ett slags värmeteknik bränns runorna ner en bra bit i materialet. (Bristen på tydlig prägling var en av sakerna som Peter Madsen poängterade att han saknade på den norska boxen. Och när han såg vårt prov som tryckeriet skakat fram blev han eld och lågor och sa direkt ”Ja, kör på den om ni kan!”)  
320 000: Vi klär insidan i en mörk matchande färg – detta var ett annat av Peters personliga önskemål, eftersom han ogillar att det lyser vitt från insidan av boxen. Detta vill vi givetvis åtgärda
340 000: Ett annat av Madsens önskemål: Tumgrepp. Detta så att det ska bli enkelt och smidigt att få ut böckerna ur lådan. 
360 000: Vi trycker loggan i guld på boxen. 

Vi missbedömde totalt hur stort intresset var för Valhall-boxen. Därför tog Early Bird-paket slut direkt och alla stretchgoals nåddes i ett nafs.

Vi har nu pratat med tryckeriet om vad man kan göra och kommer bolla mer med Peter om allt! Han är dock ute på föreläsningsturné så det kommer inte bli bekräftat på momangen. Men vi jobbar alltså på att ta fram nya stretchgoals – inklusive att ALLA som backar boxen får sitt konsttrycket signerat!

Update 181116: Nu finns en massa nya stretchgoals i Valhall Kickstarter Update #3. Vi kommer föra in dem här så fort vi hinner. Men kolla in dem där så länge!

*Med reservation för att vi, när vi får proverna, inte tycker att det ser eller känns bra ut på det här materialet. Då förbehåller vi oss rätten att välja det alternativ som känns mest rätt för produkten – det är viktigare än ett stretchgoal!  

Som ni antagligen redan förstått så har Peter höga krav på allt han gör, och det gäller givetvis även den här svenska jubileumsboxen. 

Hans önskemål och krav är gedigna – men är också en fröjd att ta del av. Det känns alltid bättre att jobba med folk som verkligen älskar vad de gör och ogillar att kompromissa, oavsett om det är Peter Madsen, Lars Krantz eller Kim W. Andersson – man vet att slutresultatet är något att vara stolt över och skryta med i hyllan när det väl är klart!

Med anledning av Valhalls 40-årsjubileum har vi även tryckt upp ett konsttryck som alla backare får. De 200 första som backar en box dessutom sitt konsttryck signerat av Peter Madsen själv.
Med anledning av Valhalls 40-årsjubileum har vi även tryckt upp ett konsttryck som alla backare får. De 200 första som backar en box dessutom sitt konsttryck signerat av Peter Madsen själv.

Förutom att vara med och bidra till en superbox (som troligtvis aldrig kommer tryckas igen) får du som backar dessutom:
– Bättre pris 
– Boxen före alla andra

– Ett specialupptryckt konsttryck
 – de 200 första som backar boxen får dessutom konsttrycket signerat.
– Ditt namn på en specialtryckt tacklista (om stretchgoalet nås).


 

Apart Förlag är ett litet förlag som startades av serieentusiaster för serieentusiaster, med viljan att satsa på svensk utgivning av populära serier, översatta och försvenskade på sätt så som de förtjänar – och så som vi själva ville läsa serier på svenska. ”Vi är uppvuxna med fantasy som seriös konstform och ser det inte som kortsiktig underhållning” sa grundaren Johan Kimrin i en intervju med Sydsvenskan

Apart förlag har gett ut serier som The Walking Dead och Sherlock Holmes, men också flera svenska serier av svenska kreatörer som Lars Krantz, Daniel Ahlgren, Johan Wanloo och Kim W. Andersson. Med den senare det gjorts flera lyckade kickstarters som Alena, Astrid och Love Hurts Deluxe.

När förlaget Ekholm & Tegebjer – som först gav ut lyxvolymerna i Sverige – lade ner sin verksamhet, bestämde sig Apart Förlag för att köpa restlagret och trycka upp de volymer som då var out of print. En serie så välskriven och vältecknad, med så mycket att lära sig av, måste bara finnas tillgänglig.
Sedan ett tag tillbaka är dock de två sista volymerna helt slutsålda – något som såklart måste åtgärdas. Särskilt eftersom serien firar 40 år nästa år!

Det är därför vi gör den här Kickstartern!
Så in och backa nu!

Risks and challenges

Det värsta som kan hända är att produktionen blir försenad med ett par veckor – beroende på hur framgångsrik kampanjen blir kommer boxen bli mer avancerad. Vi jobbar dock på att få ut den innan jul.
Apart Förlag som har flera framgångsrika kickstarters bakom sig, bland annat Kim W. Anderssons tre böcker Astrid, Alena och Love Hurts Deluxe kommer gå in som garant för resten av finansieringen om Kickstartern går i mål men inte täcker alla kostnader.

UPDATE: Nu är det bekräftat att kampanjen blivit framgångsrik – och därmed blir också leveranstiden av boxarna betydligt längre eftersom de görs delvis för hand, och de kommer tyvärr inte bli klara till jul.

Som kompensation får alla istället signerade konsttryck och sitt namn i det exklusiva särtryck med 10 porträtt av Peter Madsen som även kommer ha ett specialgjort omslag designat och tecknat av honom.

Alla kompletta boxar kommer dessutom få extra lyxiga 40-årsjubileumsutgåvan-böcker i sig, lite mer förgyllda och med 5 nya illustrationer av Peter Madsen – en i varje bok.

Om boxen var tänkt som en julklapp så hör av er till oss så försöker vi lösa det på bästa sätt!

Learn about accountability on Kickstarter
Questions about this project? Check out the FAQ

Support

 1. Select this reward

  Pledge SEK 249 or more About US$ 26

  Valhall-boxen (endast box, inga böcker)

  Du har redan någon av de tidigare lyxutgåvorna men vill såklart även ha en läcker box att stoppa dem i. Nu har du chansen – och får ett konstryck på köpet.

  TIPS: Om du har olika loggor på ryggarna på dina Valhall-böcker så kan du komplettera så du får Apart-apan på alla. Se nedan.

  Includes:
  • Valhall jubileumsbox
  • Konstryck
  Less
  Estimated delivery
  Ships to Anywhere in the world
  83 backers
  SEK

  By pledging you agree to Kickstarter's Terms of Use, Privacy Policy, and Cookie Policy.

  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.
 2. Select this reward

  Pledge SEK 349 or more About US$ 37

  En lyxig Valhall-bok + konsttryck

  Du får välja ett av fem lyxiga band i hårdpärm som samlar tre seriealbumen samt innehåller en massa bonusmaterial. Du väljer själv vilket band du ska ha i ett formulär som vi skickar ut efter Kickstartern.

  Includes:
  • Lyxig valhall-bok
  • Konstryck
  Less
  Estimated delivery
  Ships to Anywhere in the world
  29 backers
  SEK

  By pledging you agree to Kickstarter's Terms of Use, Privacy Policy, and Cookie Policy.

  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.
 3. Select this reward

  Pledge SEK 579 or more About US$ 60

  1 Valhall-bok + jubileumsbox

  Du vill såklart ha Valhall-boxen, men nöjer dig med en av lyxvolymerna (du väljer själv vilken) just nu.

  Includes:
  • Valhall jubileumsbox
  • Lyxig valhall-bok
  • Konstryck
  Less
  Estimated delivery
  Ships to Anywhere in the world
  39 backers
  SEK

  By pledging you agree to Kickstarter's Terms of Use, Privacy Policy, and Cookie Policy.

  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.
 4. Select this reward

  Pledge SEK 689 or more About US$ 72

  2 lyxiga Valhall-böcker + konsttryck

  Du får välja två av fem lyxiga band i hårdpärm som samlar tre seriealbumen samt innehåller en massa bonusmaterial. Du väljer själv vilket band du ska ha i ett formulär som vi skickar ut efter Kickstartern.

  Includes:
  • Lyxig valhall-bok
  • Konstryck
  Less
  Estimated delivery
  Ships to Anywhere in the world
  13 backers
  SEK

  By pledging you agree to Kickstarter's Terms of Use, Privacy Policy, and Cookie Policy.

  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.
 5. Select this reward

  Pledge SEK 889 or more About US$ 92

  2 lyxiga Valhall-böcker + jubileumsbox

  Du vill såklart ha Valhall-boxen, men nöjer dig med två av lyxvolymerna (du väljer själv vilka) just nu.

  Includes:
  • Valhall jubileumsbox
  • Lyxig valhall-bok
  • Konstryck
  Less
  Estimated delivery
  Ships to Anywhere in the world
  27 backers
  SEK

  By pledging you agree to Kickstarter's Terms of Use, Privacy Policy, and Cookie Policy.

  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.
 6. Select this reward

  Pledge SEK 999 or more About US$ 104

  3 lyxiga Valhall-böcker

  Du får välja tre av fem lyxiga band i hårdpärm som samlar tre seriealbumen samt innehåller en massa bonusmaterial. Du väljer själv vilket band du ska ha i ett formulär som vi skickar ut efter Kickstartern.

  Includes:
  • Lyxig valhall-bok
  • Konstryck
  Less
  Estimated delivery
  Ships to Anywhere in the world
  1 backer
  SEK

  By pledging you agree to Kickstarter's Terms of Use, Privacy Policy, and Cookie Policy.

  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.
 7. Select this reward

  Pledge SEK 1,199 or more About US$ 124

  3 lyxiga Valhall-böcker + jubileumsbox

  Du vill såklart ha Valhall-boxen och tre av lyxvolymerna (du väljer själv vilka).

  Includes:
  • Valhall jubileumsbox
  • Lyxig valhall-bok
  • Konstryck
  Less
  Estimated delivery
  Ships to Anywhere in the world
  14 backers
  SEK

  By pledging you agree to Kickstarter's Terms of Use, Privacy Policy, and Cookie Policy.

  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.
 8. Select this reward

  Pledge SEK 1,299 or more About US$ 135

  4 lyxiga Valhall-böcker + konsttryck

  Du får välja fyra av fem lyxiga band i hårdpärm som samlar tre seriealbumen samt innehåller en massa bonusmaterial. Du väljer själv vilket band du ska ha i ett formulär som vi skickar ut efter Kickstartern.

  Includes:
  • Lyxig valhall-bok
  • Konstryck
  Less
  Estimated delivery
  Ships to Anywhere in the world
  3 backers
  SEK

  By pledging you agree to Kickstarter's Terms of Use, Privacy Policy, and Cookie Policy.

  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.
 9. Select this reward

  Pledge SEK 1,449 or more About US$ 150

  4 lyxiga Valhall-böcker + jubileumsbox

  Du vill såklart ha Valhall-boxen och fyra av lyxvolymerna (du väljer själv vilka).

  Includes:
  • Valhall jubileumsbox
  • Lyxig valhall-bok
  • Konstryck
  Less
  Estimated delivery
  Ships to Anywhere in the world
  6 backers
  SEK

  By pledging you agree to Kickstarter's Terms of Use, Privacy Policy, and Cookie Policy.

  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.
 10. Select this reward

  Pledge SEK 1,599 or more About US$ 166

  5 lyxiga Valhall-böcker + konsttryck

  Du får alla fem banden av Valhall i hårdpärm och har därmed hela sagan, från början till slut. Varje band samlar tre seriealbumen samt innehåller en massa bonusmaterial.

  Includes:
  • Lyxig valhall-bok
  • Konstryck
  Less
  Estimated delivery
  Ships to Anywhere in the world
  72 backers
  SEK

  By pledging you agree to Kickstarter's Terms of Use, Privacy Policy, and Cookie Policy.

  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.
 11. Select this reward

  Pledge SEK 1,699 or more About US$ 176

  Valhall-box inkl 5 böcker + konsttryck

  BÄSTA KÖP! Du får jubileumsboxen inkl alla fem lyxutgåvorna av Valhall i hårdpärm. Varje band samlar tre seriealbum och innehåller en massa bonusmaterial.

  Includes:
  • Valhall jubileumsbox
  • Lyxig valhall-bok
  • Konstryck
  Less
  Estimated delivery
  Ships to Anywhere in the world
  868 backers
  SEK

  By pledging you agree to Kickstarter's Terms of Use, Privacy Policy, and Cookie Policy.

  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.
 12. Select this reward

  Pledge SEK 1,999 or more About US$ 207

  1 box + 1 konsttryck + T-shirt S

  Samma som ”Valhall-box inkl 5 böcker + (signerat) konsttryck” samt en en Loke-t-shirt (storlek: S).

  Includes:
  • Valhall jubileumsbox
  • Lyxig valhall-bok
  • Signerat konsttryck
  • Valhall-T-shirt: Loke (Storlek: S)
  Less
  Estimated delivery
  Ships to Only Sweden
  Limited 0 backers
  SEK

  By pledging you agree to Kickstarter's Terms of Use, Privacy Policy, and Cookie Policy.

  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.
 13. Select this reward

  Pledge SEK 1,999 or more About US$ 207

  1 box + 1 konsttryck + T-shirt M

  Samma som ”Valhall-box inkl 5 böcker + (signerat) konsttryck” samt en en Loke-t-shirt (storlek: M).

  Includes:
  • Valhall jubileumsbox
  • Lyxig valhall-bok
  • Signerat konsttryck
  • Valhall-T-shirt: Loke (Storlek: M)
  Less
  Estimated delivery
  Ships to Only Sweden
  Limited 5 backers
  SEK

  By pledging you agree to Kickstarter's Terms of Use, Privacy Policy, and Cookie Policy.

  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.
 14. Select this reward

  Pledge SEK 1,999 or more About US$ 207

  1 box + 1 konsttryck + T-shirt L

  Samma som ”Valhall-box inkl 5 böcker + (signerat) konsttryck” samt en en Loke-t-shirt (storlek: L).

  Includes:
  • Valhall jubileumsbox
  • Lyxig valhall-bok
  • Signerat konsttryck
  • Valhall-T-shirt: Loke (Storlek: L)
  Less
  Estimated delivery
  Ships to Only Sweden
  Limited 8 backers
  SEK

  By pledging you agree to Kickstarter's Terms of Use, Privacy Policy, and Cookie Policy.

  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.
 15. Select this reward

  Pledge SEK 1,999 or more About US$ 207

  1 box + 1 konsttryck + T-shirt XL

  Samma som ”Valhall-box inkl 5 böcker + (signerat) konsttryck” samt en en Loke-t-shirt (storlek: XL).

  Includes:
  • Valhall jubileumsbox
  • Lyxig valhall-bok
  • Signerat konsttryck
  • Valhall-T-shirt: Loke (Storlek: XL)
  Less
  Estimated delivery
  Ships to Only Sweden
  Limited 5 backers
  SEK

  By pledging you agree to Kickstarter's Terms of Use, Privacy Policy, and Cookie Policy.

  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.
 16. Select this reward

  Pledge SEK 2,999 or more About US$ 311

  Jubileumsbox (inkl alla böcker) x2

  Du vet att det här är den bästa presenten någon kan få och tänker överraska en god vän – men vill givetvis ha ett eget exemplar av boxen och de fem lyxutgåvorna.

  Includes:
  • Valhall jubileumsbox
  • 10× Lyxig valhall-bok
  • Konstryck
  Less
  Estimated delivery
  Ships to Anywhere in the world
  65 backers
  SEK

  By pledging you agree to Kickstarter's Terms of Use, Privacy Policy, and Cookie Policy.

  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.
 17. Select this reward

  Pledge SEK 2,999 or more About US$ 311

  1 box + 1 konsttryck + 1 giclée-tryck1

  Samma som ”Valhall-box inkl 5 böcker + konsttryck” men med ett signerat 40x50 cm stort giclée-tryck med motiv ”Ulven är lös” (samma motiv som konsttrycket, men större).

  Includes:
  • Valhall jubileumsbox
  • Lyxig valhall-bok
  • Signerat konsttryck
  • Signerat giclée-tryck: Ulven är lös
  Less
  Estimated delivery
  Ships to Only Sweden
  Limited 0 backers
  SEK

  By pledging you agree to Kickstarter's Terms of Use, Privacy Policy, and Cookie Policy.

  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.
 18. Select this reward

  Pledge SEK 2,999 or more About US$ 311

  1 box + 1 konsttryck + 1 giclée-tryck2

  Samma som ”Valhall-box inkl 5 böcker + konsttryck” men med ett signerat 40x60 cm stort giclée-tryck med motiv ”Ragnarök”.

  Includes:
  • Valhall jubileumsbox
  • Lyxig valhall-bok
  • Signerat konsttryck
  • Signerat giclée-tryck: Ragnarök
  Less
  Estimated delivery
  Ships to Only Sweden
  Limited 7 backers
  SEK

  By pledging you agree to Kickstarter's Terms of Use, Privacy Policy, and Cookie Policy.

  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.
 19. Select this reward

  Pledge SEK 2,999 or more About US$ 311

  1 box + 1 konsttryck + 1 giclée-tryck3

  Samma som ”Valhall-box inkl 5 böcker + konsttryck” men med ett signerat 40x60 cm stort giclée-tryck med motiv ”Oden med Hugin & Munin”.

  Less
  Estimated delivery
  Ships to Only Sweden
  Limited 2 backers
  SEK

  By pledging you agree to Kickstarter's Terms of Use, Privacy Policy, and Cookie Policy.

  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.
 20. Select this reward

  Pledge SEK 4,299 or more About US$ 445

  2 boxar + 2 konsttryck + 1 giclée-tryck1

  Samma som ”Jubileumsbox (inkl alla böcker) x2” men med ett signerat 40x50 cm stort giclée-tryck med motiv ”Ulven är lös” (samma motiv som konsttrycket, men större).

  Includes:
  • Valhall jubileumsbox
  • 10× Lyxig valhall-bok
  • Signerat konsttryck
  • Signerat giclée-tryck: Ulven är lös
  Less
  Estimated delivery
  Ships to Only Sweden
  Limited 0 backers
  SEK

  By pledging you agree to Kickstarter's Terms of Use, Privacy Policy, and Cookie Policy.

  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.
 21. Select this reward

  Pledge SEK 4,299 or more About US$ 445

  2 boxar + 2 konsttryck + 1 giclée-tryck2

  Samma som ”Jubileumsbox (inkl alla böcker) x2” men med ett signerat 40x60 cm stort giclée-tryck med motiv ”Ragnarök”

  Includes:
  • Valhall jubileumsbox
  • 10× Lyxig valhall-bok
  • Signerat konsttryck
  • Signerat giclée-tryck: Ragnarök
  Less
  Estimated delivery
  Ships to Only Sweden
  Limited 3 backers
  SEK

  By pledging you agree to Kickstarter's Terms of Use, Privacy Policy, and Cookie Policy.

  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.
 22. Select this reward

  Pledge SEK 4,299 or more About US$ 445

  2 boxar + 2 konsttryck + 1 giclée-tryck3

  Samma som ”Jubileumsbox (inkl alla böcker) x2” men med ett signerat 40x60 cm stort giclée-tryck med motiv ”Oden med Hugin & Munin”

  Includes:
  • Valhall jubileumsbox
  • 10× Lyxig valhall-bok
  • Konstryck
  • Signerat giclée-tryck: Oden med Hugin & Munin
  Less
  Estimated delivery
  Ships to Only Sweden
  Limited 1 backer
  SEK

  By pledging you agree to Kickstarter's Terms of Use, Privacy Policy, and Cookie Policy.

  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.
 23. Reward no longer available

  Pledge SEK 1,699 or more About US$ 176

  EARLY BIRD: Box + signerat konsttryck

  BÄSTA KÖP DELUXE! Du får jubileumsboxen inkl alla fem lyxutgåvorna av Valhall i hårdpärm - den samlade sagan i en läcker förpackning helt enkelt. Varje band samlar tre seriealbum och innehåller en massa bonusmaterial. Som en av de första att backa hela boxen får du även konsttrycket signerat!

  Includes:
  • Valhall jubileumsbox
  • Lyxig valhall-bok
  • Signerat konsttryck
  Less
  Estimated delivery
  Ships to Anywhere in the world
  Reward no longer available 150 backers
  SEK

  By pledging you agree to Kickstarter's Terms of Use, Privacy Policy, and Cookie Policy.

  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.
 24. Reward no longer available

  Pledge SEK 1,999 or more About US$ 207

  1 box + 1 konsttryck + T-shirt XXL

  Samma som ”Valhall-box inkl 5 böcker + (signerat) konsttryck” samt en en Loke-t-shirt (storlek: XXL).

  Includes:
  • Valhall jubileumsbox
  • Lyxig valhall-bok
  • Signerat konsttryck
  • Valhall-T-shirt: Loke (Storlek: XXL)
  Less
  Estimated delivery
  Ships to Only Sweden
  Reward no longer available 3 backers
  SEK

  By pledging you agree to Kickstarter's Terms of Use, Privacy Policy, and Cookie Policy.

  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.
 25. Reward no longer available

  Pledge SEK 2,999 or more About US$ 311

  EARLY BIRD: Box x2 + signerat konsttryck

  Du vet att det här är den bästa presenten någon kan få och tänker överraska en god vän – men vill givetvis ha ett eget exemplar av boxen och de fem lyxutgåvorna.

  Includes:
  • Valhall jubileumsbox
  • 10× Lyxig valhall-bok
  • Signerat konsttryck
  Less
  Estimated delivery
  Ships to Anywhere in the world
  Reward no longer available 25 backers
  SEK

  By pledging you agree to Kickstarter's Terms of Use, Privacy Policy, and Cookie Policy.

  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.
 26. Reward no longer available

  Pledge SEK 3,999 or more About US$ 414

  Jubileumsbox + unik teckning (Tor)

  Du maxar och får förutom jubileumsboxen med alla fem lyxböckerna och ett signerat konsttryck även ett unik gudaporträtt gjort med kolkrita av Peter Madsen. All frakt ingår (inom Sverige). Gudaporträtt gud: Oden.

  Includes:
  • Valhall jubileumsbox
  • Lyxig valhall-bok
  • Signerat konsttryck
  • Gudaporträtt (Tor)
  Less
  Estimated delivery
  Ships to Anywhere in the world
  Reward no longer available 1 backer
  SEK

  By pledging you agree to Kickstarter's Terms of Use, Privacy Policy, and Cookie Policy.

  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.
 27. Reward no longer available

  Pledge SEK 3,999 or more About US$ 414

  Jubileumsbox + unik teckning (Oden)

  Du maxar och får förutom jubileumsboxen med alla fem lyxböckerna och ett signerat konsttryck även ett unik gudaporträtt gjort med kolkrita av Peter Madsen. All frakt (porträttet i rör) ingår inom Sverige. Gudaporträtt gud: Oden.

  Includes:
  • Valhall jubileumsbox
  • Lyxig valhall-bok
  • Signerat konsttryck
  • Gudaporträtt (Oden)
  Less
  Estimated delivery
  Ships to Anywhere in the world
  Reward no longer available 1 backer
  SEK

  By pledging you agree to Kickstarter's Terms of Use, Privacy Policy, and Cookie Policy.

  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.
 28. Reward no longer available

  Pledge SEK 3,999 or more About US$ 414

  Jubileumsbox + unik teckning (Freja)

  Du maxar och får förutom jubileumsboxen med alla fem lyxböckerna och ett signerat konsttryck även ett unik gudaporträtt gjort med kolkrita av Peter Madsen. All frakt (porträttet i rör) ingår inom Sverige. Gudaporträtt gud: Freja.

  Includes:
  • Valhall jubileumsbox
  • Lyxig valhall-bok
  • Signerat konsttryck
  • Gudaporträtt (Freja)
  Less
  Estimated delivery
  Ships to Anywhere in the world
  Reward no longer available 1 backer
  SEK

  By pledging you agree to Kickstarter's Terms of Use, Privacy Policy, and Cookie Policy.

  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.
 29. Reward no longer available

  Pledge SEK 3,999 or more About US$ 414

  Jubileumsbox + unik teckning (Heimdall)

  Du maxar och får förutom jubileumsboxen med alla fem lyxböckerna och ett signerat konsttryck även ett unik gudaporträtt gjort med kolkrita av Peter Madsen. All frakt (porträttet i rör) ingår inom Sverige. Gudaporträtt: Heimdall.

  Includes:
  • Valhall jubileumsbox
  • Lyxig valhall-bok
  • Signerat konsttryck
  • Gudaporträtt (Heimdall)
  Less
  Estimated delivery
  Ships to Anywhere in the world
  Reward no longer available 1 backer
  SEK

  By pledging you agree to Kickstarter's Terms of Use, Privacy Policy, and Cookie Policy.

  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.
 30. Reward no longer available

  Pledge SEK 3,999 or more About US$ 414

  Jubileumsbox + teckning (Utgårdaloke)

  Du maxar och får förutom jubileumsboxen med alla fem lyxböckerna och ett signerat konsttryck även ett unik gudaporträtt gjort med kolkrita av Peter Madsen. All frakt (porträttet i rör) ingår inom Sverige. Det här porträttet är lika unikt som de andra, men rubriken får vara max 40 tecken så "unik" fick inte plats. Jätteporträtt: Utgårdaloke.

  Includes:
  • Valhall jubileumsbox
  • Lyxig valhall-bok
  • Signerat konsttryck
  • Jätteporträtt (Utgårdaloke)
  Less
  Estimated delivery
  Ships to Anywhere in the world
  Reward no longer available 1 backer
  SEK

  By pledging you agree to Kickstarter's Terms of Use, Privacy Policy, and Cookie Policy.

  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.

Funding period

- (32 days)