Share this project

Done

Share this project

Done
Den ultimata samlingen av de romantiska skräckserierna LOVE HURTS, med massor av extramaterial av Kim W. och alla era favoritkreatörer.
Den ultimata samlingen av de romantiska skräckserierna LOVE HURTS, med massor av extramaterial av Kim W. och alla era favoritkreatörer.
486 backers pledged SEK 233,015 to help bring this project to life.

About

Love Hurts Deluxe project video thumbnail
Replay with sound
Play with
sound

SEK 233,015

486

UPDATE 171027:
Vi är inne på sista helgen! Vi är över 150% vilket är otroligt. 24 sidor extramaterial har lagts till och inte mindre än sex nya gästkreatörer, i och med att vi har nått stretch goals. Läs mer om det i våra updates.
Nästa mål är 175%, då uppar vi omslaget med en otroligt läcker kromfolie.
Det har mottagits önskemål om att trycka T-shirts med motivet från omslaget, detta kollar vi in möjligheterna kring just nu!

UPDATE 171013:Nu har vi nått första målet, min vänner! Nu blir boken av och allt efter detta är bara grädde på moset. Men vilket grädde sen, nu är det dags att avslöja våra första delmål (stretch goals):
100 000 kr: Boken blir av och kommer att levereras till alla backare!
125 000 kr: Vi lägger till 12 sidor extramaterial och 3 nya gäster! 
150 000 kr: Vi lägger till ytterligare 12 sidor extramaterial och 3 nya gäster!
175 000 kr: Vi gör ett läckert krom-folie-tryck på omslaget!

Fler stretchgoals tillkommer!

- - -

Hej alla ni som älskar serier, och särskilt mina! Detta är givetvis en svensk kickstarter för mina svensktalande läsare, nya och gamla – men eftersom jag kommer nå en del utomlands med den här kampanjen så följer här en liten engelsk inforuta för dem. Hoppa bara över den så kör vi på som vanligt sen…

 

Då var det dags igen, mina vänner! För tredje året i rad gör jag en Kickstarter, och som vanligt tillsammans med Apart Förlag.

Mina gamla serieböcker Love Hurts och Love Hurts 2 har sålt helt slut i butikerna, det måste vi så klart göra något åt. Love Hurts är mina romantiska skräckserier som gick månadsvis i Nemi-tidningen och i Utopi Magasin i flera år. Ni hittar en massar smakprov från dem längst ner på den här sidan.

Love Hurts-serierna var så kul och inspirerande att skapa att jag fortsatte med det även medan jag gjorde mina serieromaner Alena och Astrid. Den senaste Love Hurts-serien gjorde jag faktiskt i somras och den har ingen fått läsa ännu. Men den kommer så klart vara med i vår nya ultimata Love Hurts-samling… LOVE HURTS DELUXE!

Så här kommer boken att se ut! Nu uppdaterad bild med den vackra titeln tecknad av bokstavsillustratören Sofie Björkgren-Näse!
Så här kommer boken att se ut! Nu uppdaterad bild med den vackra titeln tecknad av bokstavsillustratören Sofie Björkgren-Näse!

 

Vi kommer att trycka upp en extra lyxig bok som samlar alla Love Hurts-serierna och stora mängder extramaterial från mig: skisser, serieoriginal, manus med mera. Och utöver allt extramaterial från mig så kommer även flertalet av våra favoritkreatörer också bidra till Love Hurts Deluxe.

Bland andra Orvar Säfström, Liv Strömquist, Sara Bergmark Elfgren, Mats Strandberg, Karl Johnsson, Henrik Jonsson, Johan Wanloo, Jenny Jägerfeld, Peter Snejbjerg, Sofia Falkenhem, Oskar Henrikson, Fredrik Strömberg och Jesper Rönndahl. Alla dessa underbara människor kommer att tolka ämnet ”romantisk skräck” på sitt eget unika sätt i text och bild. 
Den redan långa listan kommer att uppdateras och växa under projektets gång, missa inte det! Kolla våra updates för att se vilka namn som lagts till!

Dessutom: Alla som köper boken genom Kickstartern kommer få ett signerat konsttryck som bara kommer vara tillgängligt genom kampanjen.


Det här är alltså vår tredje Kickstarter-kampanj, efter två väldigt framgångsrika: Den första var för vår lyxiga utgåva av min serieroman Alena, som vi gav ut i och med att boken filmatiserades och gick upp på bio för två år sen. Och för exakt ett år sedan gjorde vi en lika lyxig utgåva av Astrid: Vulkanmånens kult  det första rymdäventyret av många med Astrid. Nästan 700 personer var med och backade det projektet. Väldigt stort tack för det.

STORT TACK för allt ert backande som gjorde dessa böcker så fina!
STORT TACK för allt ert backande som gjorde dessa böcker så fina!

Om ni gillade Alena så kan jag avslöja att ett HEMLIGT kapitel från den boken kommer vara med i Love Hurts Deluxe. Gillar ni Astrid så kan jag locka med att ett par av Love Hurts-serierna faktiskt är tidiga inkarnationer av hennes rymdäventyr, där man kan få se henne växa fram som karaktär.

Love Hurts Deluxe kommer alltså bli en riktigt maffig bok, i samma stora format som Alena och Astrid, hårdpärm, extra bra papper och extra bra tryck som vanligt, men… dubbelt så tjock! Och vi kommer låta boken växa sig ännu tjockare för varje delmål vi når, ju fler backare desto mer extramaterial har vi råd att stoppa in i den och den blir bara fetare och finare.

 

Det finns många anledningar att knipa Kickstarter-utgåvan av Love Hurts Deluxe:

 • Den kommer med ett exklusivt konsttryck, signerat av mig, som endast kommer att finnas i och med kampanjen.
 • Som vanligt är det extra förmånligt pris för er som backar, på själva samlingsboken men också på de erbjudanden, eller "rewards" som det heter, där ni till exempel kan få mina andra böcker till toppenpris.
 • Ni kommer få allt hemskickat och det innan jul, så det här är ett perfekt tillfälle att köpa julklappar.
 • Alla som backar kommer att tackas med namn i boken.
  (Det namn som ni registrerat i ert Kickstarter-konto gäller, reds. anm.)
 • Sist men inte minst: Ni stödjer mitt serieskapande så att jag kan leverera fler roliga, läskiga, sjuka och spännande serier. Köper ni boken genom kickstarter så går nämligen en väsentligt större del av kakan till mig, istället för till internetbokhandlarna.

Vi kommer skicka ut uppdateringar till alla backare under månaden som projektet är igång, så ni kommer vara med på hur boken växer steg för steg. Så backa gärna med en gång och häng med på resan mot den absolut lyxigaste utgåvan av mina serier någonsin! 

Med hjärtliga hälsningar,
Kim W. Andersson  

Om Love Hurts:

Love Hurts är mina romantiska skräckserier som jag gjorde under många år och fortfarande då och då. De är kärleksberättelser som alltid har en oväntad och läskig twist. Hur de kom till kan ni läsa mer om i texten som min mentor Peter Snejbjerg har skrivit till Love Hurts Deluxe, han var nämligen där och spelade en stor roll.
 
 

Från Love Hurts 13
Från Love Hurts 13

 

Om Kim W. Andersson:

Jag har gjort ett gäng serieböcker hittills; först var det mina romantiska skräckserienoveller Love Hurts, och Love Hurts 2. Efter det kom Alena, min första serieroman, som blev filmatiserad och gick på bio. Och i fjol kom jag ut med min första bok med Astrid. Mina böcker är publicerade i flera länder, som USA, Frankrike och Brasilien. Men min första läsarkrets och den som jag håller som viktigast är så klart den här hemma i Sverige.
Därför gör jag dessa Kickstarter-kampanjer, så att ni här hemma kan få avnjuta mina serier i ett mer delikat utförande och för bättre pris. Stort tack till alla som har backat mina tidigare kampanjer!

 

Om Apart Förlag:

Jag gör den här kampanjen i samarbete med Apart Förlag. Hos Apart hittar ni de bästa seriealbumen som går att finna i Sverige, som The Walking Dead och Peter Madsens Valhall. Och såklart alla mina böcker. Mer info och övriga titlar hittar ni på www.apartforlag.se

 

Om frakt:

Jag kommer med hjälp av Apart Förlag skicka ut alla böcker och erbjudanden på bästa och mest kostnadseffektiva sätt. Ni kommer med en gång se vad fraktkostnaden blir när ni klickar på en reward/erbjudande.
 

Från Love Hurts 24. Manus av Sara Bergmark Elfgren.
Från Love Hurts 24. Manus av Sara Bergmark Elfgren.

 

Från Love Hurts 18
Från Love Hurts 18

 

Från Love Hurts 26
Från Love Hurts 26

 

Från Love Hurts 30
Från Love Hurts 30

 

Risks and challenges

För dig som backar projektet genom att köpa boken innebär det ingen risk. Apart Förlag garanterar att boken blir tryckt om vi når målet och får in minst 100000 kr. Den enda risk som finns är att postgången (eller produktionen) blir försenad på grund av force majeure – men du kommer fortfarande få boken innan den blir tillgänglig för vanligt folk.
För om du är med och gör det här möjligt ska du – förutom att bli tackad i boken, så klart – också bli en av dem som får den först!

Learn about accountability on Kickstarter

Questions about this project? Check out the FAQ

Support

 1. Reward no longer available

  Pledge SEK 299 or more About $32

  Love Hurts Deluxe (EARLY BIRD-pris)

  Alla Love Hurts-serierna samlade i en lyxig utgåva (större format, hårdpärm, kvalitetspapper, etc), fylld med bonusmaterial + ett specialtryck som endast kommer vara tillgängligt via denna kampanj!

  OBS! Specialpris för snabba backare.

  Includes:
  • Love Hurts Deluxe – lyxutgåva
  • Exklusivt konsttryck – signerat av Kim
  Less
  Estimated delivery
  Ships to Anywhere in the world
  Reward no longer available 120 backers
  SEK
  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.
 2. Select this reward

  Pledge SEK 319 or more About $34

  Love Hurts Deluxe

  Alla Love Hurts-serierna samlade i en lyxig utgåva (större format, hårdpärm, kvalitetspapper, etc), fylld med bonusmaterial + ett specialtryck som endast kommer vara tillgängligt via denna kampanj!

  Includes:
  • Love Hurts Deluxe – lyxutgåva
  • Exklusivt konsttryck – signerat av Kim
  Less
  Estimated delivery
  Ships to Anywhere in the world
  212 backers
  SEK
  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.
 3. Select this reward

  Pledge SEK 399 or more About $43

  Kim W: The Dark Horse-collection (US)

  Get all three of Kim W’s books from Dark Horse Comics (TPB) – and the exclusive and signed Love Hurts art print.

  Includes:
  • The Complete Love Hurts (Dark Horse edition – in english)
  • Astrid (Dark Horse edition – in english)
  • Alena (Dark Horse edition – in english)
  • Exclusive ”Love Hurts” art print (signed by Kim W. Andersson)
  Less
  Estimated delivery
  Ships to Anywhere in the world
  10 backers
  SEK
  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.
 4. Select this reward

  Pledge SEK 499 or more About $54

  Love Hurts Deluxe + Alena

  Nya superutgåvan av Love Hurts samt den lyxiga filmutgåvan av Alena som vi släppte i samband med att filmen gick upp på bio för två år sedan.

  Includes:
  • Love Hurts Deluxe – lyxutgåva
  • Alena – lyxutgåva
  • Exklusivt konsttryck – signerat av Kim
  Less
  Estimated delivery
  Ships to Anywhere in the world
  31 backers
  SEK
  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.
 5. Select this reward

  Pledge SEK 499 or more About $54

  Love Hurts Deluxe + Astrid

  Nya superutgåvan av Love Hurts samt förra årets lyxutgåva av Kim W:s senaste seriebok: ”Astrid – vulkanmånens kult”.

  Includes:
  • Love Hurts Deluxe – lyxutgåva
  • Astrid – lyxutgåva
  • Exklusivt konsttryck – signerat av Kim
  Less
  Estimated delivery
  Ships to Anywhere in the world
  19 backers
  SEK
  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.
 6. Reward no longer available

  Pledge SEK 549 or more About $59

  EARLY BIRD: Kim W:s Deluxe-paket

  Nya superutgåvan av Love Hurts samt lyxutgåvorna av Astrid och Alena och det exklusiva konsttrycket. Ett riktigt deluxe-paket med alla Kim W. Anderssons serier – till ett riktigt bra pris!

  OBS! Specialpris för snabba backare.

  Includes:
  • Love Hurts Deluxe – lyxutgåva
  • Alena – lyxutgåva
  • Astrid – lyxutgåva
  • Exklusivt konsttryck – signerat av Kim
  Less
  Estimated delivery
  Ships to Anywhere in the world
  Reward no longer available 9 backers
  SEK
  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.
 7. Select this reward

  Pledge SEK 599 or more About $64

  Kim W:s Deluxe-paket

  Nya superutgåvan av Love Hurts samt lyxutgåvorna av Astrid och Alena och det exklusiva konsttrycket. Ett riktigt deluxe-paket med alla Kim W. Anderssons serier – till ett riktigt bra pris!

  Includes:
  • Love Hurts Deluxe – lyxutgåva
  • Alena – lyxutgåva
  • Astrid – lyxutgåva
  • Exklusivt konsttryck – signerat av Kim
  Less
  Estimated delivery
  Ships to Anywhere in the world
  64 backers
  SEK
  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.
 8. Select this reward

  Pledge SEK 699 or more About $75

  Love Hurts Deluxe + Apart-paket (S)

  Lyxutgåvan av Love Hurts + valfria böcker från Apart Förlag till ett värde av 500 kr.

  Includes:
  • Love Hurts Deluxe – lyxutgåva
  • Exklusivt konsttryck – signerat av Kim
  • Apart-paket (S)
  Less
  Estimated delivery
  Ships to Only Sweden
  2 backers
  SEK
  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.
 9. Select this reward

  Pledge SEK 1,000 or more About $107

  Love Hurts Deluxe + Apart-paket (M)

  Lyxutgåvan av Love Hurts + valfria böcker från Apart Förlag till ett värde av 900 kr.

  Includes:
  • Love Hurts Deluxe – lyxutgåva
  • Exklusivt konsttryck – signerat av Kim
  • Apart-paket (M)
  Less
  Estimated delivery
  Ships to Only Sweden
  1 backer
  SEK
  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.
 10. Select this reward

  Pledge SEK 1,500 or more About $161

  Love Hurts Deluxe + Apart-paket (L)

  Lyxutgåvan av Love Hurts + valfria böcker från Apart Förlag till ett värde av 1600 kr.

  Includes:
  • Love Hurts Deluxe – lyxutgåva
  • Exklusivt konsttryck – signerat av Kim
  • Apart-paket (L)
  Less
  Estimated delivery
  Ships to Only Sweden
  1 backer
  SEK
  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.
 11. Select this reward

  Pledge SEK 2,000 or more About $215

  Love Hurts Deluxe x10 (RETAILER-PACK)

  10 exemplar av Love Hurts Deluxe (för återförsäljare, skolor, bilbliotek, etc – eller som julklapp till hela släkten) – samt ett extra konsttryck att behålla och rama in bakom disken eller hänga upp i fikarummet!

  Includes:
  • 10× Love Hurts Deluxe – lyxutgåva
  • 11× Exklusivt konsttryck – signerat av Kim
  Less
  Estimated delivery
  Ships to Only Sweden
  2 backers
  SEK
  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.
 12. Select this reward

  Pledge SEK 3,000 or more About $322

  Love Hurts Deluxe + unikt serieoriginal

  Du får Love Hurts Deluxe, det exklusiva konsttrycket samt ett unikt Kim W. Andersson-serieoriginal i tusch från antingen Love Hurts eller Alena (mer info till höger).

  Includes:
  • Love Hurts Deluxe – lyxutgåva
  • Exklusivt konsttryck – signerat av Kim
  • Serieoriginal i tusch
  Less
  Estimated delivery
  Ships to Anywhere in the world
  5 backers
  SEK
  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.
 13. Select this reward

  Pledge SEK 3,750 or more About $403

  Love Hurts Deluxe x20 (RETAILER-PACK)

  20 exemplar av Love Hurts Deluxe (för återförsäljare, skolor, bilbliotek, etc) – samt ett extra konsttryck att behålla och rama in bakom disken eller hänga upp i fikarummet!

  Includes:
  • 20× Love Hurts Deluxe – lyxutgåva
  • 21× Exklusivt konsttryck – signerat av Kim
  Less
  Estimated delivery
  Ships to Only Sweden
  0 backers
  SEK
  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.
 14. Select this reward

  Pledge SEK 5,000 or more About $537

  Love Hurts Deluxe x30 (RETAILER-PACK)

  30 exemplar av Love Hurts Deluxe (för återförsäljare, skolor, bibliotek, etc) – samt ett extra konsttryck att behålla och rama in bakom disken eller hänga upp i fikarummet!

  Includes:
  • 30× Love Hurts Deluxe – lyxutgåva
  • 31× Exklusivt konsttryck – signerat av Kim
  Less
  Estimated delivery
  Ships to Only Sweden
  0 backers
  SEK
  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.
 15. Select this reward

  Pledge SEK 10,000 or more About $1,075

  Love Hurts Deluxe + unik Epiphone-gitarr

  Du får Love Hurts Deluxe, det exklusiva konsttrycket samt en elgitarr (Epiphone 1984 Explorer EX Ebony) med unikt Love Hurts-motiv.

  Includes:
  • Love Hurts Deluxe – lyxutgåva
  • Exklusivt konsttryck – signerat av Kim
  • Unik Love Hurts-elgitarr Epiphone 1984 Explorer EX Ebony
  Less
  Estimated delivery
  Ships to Anywhere in the world
  Limited 0 backers
  SEK
  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.

Funding period

- (33 days)