Share this project

Done

Share this project

Done
KUSSESUMPEN er en teaterforestilling om kvinder på godt og ondt, og om det, der er svært at leve uden - kærligheden til sig selv.
45 backers pledged DKK 7,226 to help bring this project to life.
Last updated

About

STØTTEARRANGEMENT FOR KUSSESUMPEN DEN 23. FEBRUAR 2019 project video thumbnail
Replay with sound
Play with
sound

DKK 7,226

45

KOM TIL STORT STØTTEARRANGEMENT FOR KUSSESUMPEN D. 23. FEBRUAR 2019

-  pengene går ubeskåret til genopsætningen af KUSSESUMPEN i marts 2019. 

I august 2017 havde forestillingen KUSSESUMPEN ur-premiere på Teatret ved Sorte Hest. KUSSESUMPEN fik en del omtale, og Monna Dithmer fra Politiken skrev da også »Det koger og bobler i ’Kussesumpen’ af humor, lyster, kvindehørm og tabubelagte pinagtigheder, der end ikke tages op i venindesnakken, men som nu væltes ud på scenen – inklusive skedeprutter.« om forestillingen og kvitterede med 4 hjerter. 

Man kan vist roligt sige, at KUSSESUMPEN er blevet en større succes end vi nogensinde har turde drømme om. Der dog et men… Et men, der måske kan være svært helt at forstå, og for os pivsvært at acceptere. Succes og økonomi går ikke hånd-i-hånd!

For eftersom KUSSESUMPEN har været og stadigvæk er et gæstespil på Teatret ved Sorte Hest skal vi også selv stå for økonomien, herunder lønninger og diverse produktionsomkostninger såsom pr., scenografi, rekvisit, kostumer osv. (dette var dog ikke tilfældet i Store Vega, vil vi godt lige ha’ lov at understrege). Og penge, dem har der ikke været mange af. Vi har stortset ikke fået nogle fondsmidler bevilget, hverken før eller nu, og det er træls og kan rent ud sagt tage glæden fra de aller gladeste teatersjæle.

DEFOR AFHOLDER VI DEN 23. FEBRUAR 2019 FRA KL. 20.00 TIL LANGT UD PÅ NATTEN ET KÆMPE STØTTEARRANGEMENT FOR KUSSESUMPEN I TEATRET VED SORTE HESTS FOYER!

Kom og støt og lyt - vi har inviteret en masse seje mennesker til at komme og sludre, debatere, grine, græde og spille musik! 

------

Psssst. Videoen er fra Kussesumpens optræden i forbindelse med et kvindernes kampdags arrangement Kvinfo og Roskilde Festivalen afholdt d. 8. marts i VEGA. Medvirkende: Vanessa Moliné Petterson, Pernille Rosengren, Josaphina Robyn Svensson Vestergaard og Jacobe Orry. Iscenesættelse og instruktion: Camille Sieling Langdal. Styling: Martina Hindberg Enevold. 

Risks and challenges

Vi er stadig i gang med at få den sidste del af arrangementet helt på plads - vi har eksempelvis ikke bekræftet hele line-uppet endnu.

Learn about accountability on Kickstarter
Questions about this project? Check out the FAQ

Support

 1. Select this reward

  Pledge DKK 100 or more About $15

  Adgang til støttearrangement

  Kom og støt Kussesumpen! Med 100 kr. får du adgang til vores arrangement. Seje mennesker får taletid, vi sludrer, diskuterer, læser op, græder, griner, synger og danser til sidst!

  Less
  Estimated delivery
  30 backers
  DKK

  By pledging you agree to Kickstarter's Terms of Use, Privacy Policy, and Cookie Policy.

  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.
 2. Select this reward

  Pledge DKK 200 or more About $30

  Adgang + det eksklusive Kussesumpen net

  Kom og støt Kussesumpen! For 200 kr. får du adgang til vores arrangement samt det eksklusive Kussesumpen-net med i købet. Seje mennesker får taletid, vi sludrer, diskuterer, læser op, græder, griner, synger og danser til sidst!

  Less
  Estimated delivery
  Ships to Only Denmark
  7 backers
  DKK

  By pledging you agree to Kickstarter's Terms of Use, Privacy Policy, and Cookie Policy.

  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.

Funding period

- (51 days)