Share this project

Done

Share this project

Done
Tusind tak, med din støtte er det lykkedes os at trykke og udgive vores illustrerede børnebog ”Il Quattro Stagioni." Alle der har backet projektet modtager et eksemplar snarest muligt med posten. Mange hilsener holdet bag.
Tusind tak, med din støtte er det lykkedes os at trykke og udgive vores illustrerede børnebog ”Il Quattro Stagioni." Alle der har backet projektet modtager et eksemplar snarest muligt med posten. Mange hilsener holdet bag.
56 backers pledged DKK 7,000 to help bring this project to life.
Last updated

About

Il Quattro Stagioni - #HvilkenÅrstidDødeHanAf project video thumbnail
Replay with sound
Play with
sound

Il Quattro Stagioni - #HvilkenÅrstidDødeHanAf

DKK 7,000

56

il Quattro Stagioni - et børnebogsprojekt

Vi er en gruppe af 3 studiner ved Det Informationsvidenskabelige Akademi, KUA, som har sat os for at udgive bogen ”Il Quattro Stagioni” 
- en illustreret novelle til børn +12 år.
Med projektet ønsker vi at få børns blikke væk fra den digitale skærm og ned i bogen igen, for at skabe øget interesse omkring skønlitteraturen og for at stimulere børns fantasi. Vores mål er, udover at få trykt vores bog, at komme ud på folkeskoler for at vise og fortælle 5. Og 6. klasser historien om ”Il Quattro Stagioni."
Du kan støtte os på flere måder. Her på Kickstarter søger vi penge til produktion af bogen, og støtter du med mere end 60 kr. (+ porto  19DKK), sender vi dig et signeret eksemplar af bogen i starten af maj. Derudover kan du støtte vores distribuering og markedsføring vil at dele vores hashtag 

#HvilkenÅrstidDødeHanAf 

og skabe opmærksomhed om projektet. Du er også velkommen til at dele vores video på diverse medier.

Til sidst, kan du booke os til en fremvisning og fortælling på din lokale folkeskole i Uge 19 og 20. Dette gør du ved at sende en mail til forlagetcertum@gmail.com

På forhånd mange tak for din støtte.

Forfatter - Anna Arendse Thorsen
Illustrator - Pernille Dahlstrøm
Forlægger - Cæcilie Sylvest Brix Møller

Risks and challenges

Vores projekt er udelukkende kørt på frivillig basis og med vores egen indsats og lid til projektet. Vi har skabt værket på baggrund af vores egne kunstfærdigheder som hhv. grafiker, forfatter og forlægger.
Det er med jeres hjælp at vi har mulighed for at nå vores mål, da det er det afsluttende led i vores projekt for at få bogen trykt og det kan lade sig gøre ved hjælp af støtte til den fysiske produktion. Det er den sidste udfordring vi står med for at kunne realisere vores drøm om at få udgivet børnebogen "il Quattro Stagioni."

Learn about accountability on Kickstarter
Questions about this project? Check out the FAQ

Support

 1. Select this reward

  Pledge DKK 60 or more About $9

  Hvis du støtter vores projekt med 60 kroner eller derover (+porto = 19dkk) sender vi dig et signeret eksemplar af bogen når den er trykt. Vi forventer at bogen er klar til afsendelse i begyndelsen af maj.

  Less
  Estimated delivery
  Ships to Anywhere in the world
  48 backers
  DKK

  By pledging you agree to Kickstarter's Terms of Use, Privacy Policy, and Cookie Policy.

  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.

Funding period

- (30 days)