Share this project

Done

Share this project

Done
Een unieke spelervaring die een revolutie gaat veroorzaken in de manier waarop je een activiteit beleeft met je vrienden of collega's.
89 backers pledged €14,167 to help bring this project to life.
Last updated

About

H.E.L. Shooter - Get lost in H.E.L. project video thumbnail
Replay with sound
Play with
sound

€14,167

89


H.E.L. is waar gaming in real-life wordt beleefd. Immersive combat experience. Get lost in H.E.L., oftewel Het Echte Leven.


H.E.L. staat voor Het Echte Leven:
1. Deze spelervaring speel je in het echt, dus niet online

2. Alle keuzes die je team maakt, beïnvloeden het verloop van het spel. Net als in Het Echte Leven.

(English: H.E.L. Shooter is where gaming is lived out in real life. This is an immersive gaming experience.)

De missie van H.E.L. Shooter is om de uitzonderlijke omstandigheden waarin special forces opereren voor iedereen beschikbaar te maken (vanaf 18 jaar). In een bizar vette spelervaring.
Het is nu aan jou om je team samen te stellen, je eigen tactieken te kiezen, H.E.L. te betreden en samen de eindstreep te halen. Met een mission accomplished natuurlijk.

(English: The mission of H.E.L. Shooter is to provide an extraordinary special forces experience for everybody in an unique gaming experience)
 project video thumbnail
Replay with sound
Play with
sound

’’Wanneer een team onder uitzonderlijke omstandigheden wordt uitgedaagd, dan gebeurt er iets speciaals. Je vormt een band of brothers.’’

De oprichter van H.E.L. heeft de afgelopen 12 jaar bij het Korps Mariniers gediend, waarvan 3 jaar bij de special forces eenheid NLMARSOF. Door zijn missies in Afghanistan en Somalië weet Marc hoe het moet voelen om in een echt special forces team te dienen.

(English: When a team is pushed under extraordinary circumstances a special thing happens, you become a band of brothers. The founder of H.E..L. Shooter has served with the special forces of the Netherlands special forces unit NLMARSOF)

H.E.L. Shooter is de eerste real-life action gaming ervaring waarbij je als team uitgedaagd wordt om vooral je hoofd te gebruiken. Dreiging is overal om je heen en daar moet je op handelen. Je moet ook tactische problemen oplossen, aanwijzingen zoeken, details onthouden. Vind jij de oplossing? ‘’Er is geen pauze knop in H.E.L., je moet handelen, direct.’

(English: This is the first real-life action gaming experience in the Netherlands where teams are forced to use their heads. Threat is everywhere and one needs to act on it. There is no exit, you need to solve the problems, NOW!)

H.E.L. is een uniek concept dat nog nooit ergens op deze schaal en met deze kwaliteit is gerealiseerd. Dit is wat je krijgt voor een ticket to H.E.L.:

(English: this is what you get for a ticket to H.E.L.)

Ga een wereld in van intriges, bedrog en verraad. Jij bent onderdeel van een elite special forces team, ingezet door de overheid als laatste redmiddel. Een totale lockdown van het pand, niemand komt er meer in of uit. Alleen jouw team wordt naar binnen gestuurd. Kies je teamgenoten, kies je tactieken, gear-up en hoop voor het beste.

Jouw missie: kill or capture Max

Max is een internationale wapenhandelaar, een product van een nieuwste generatie Russen, opgevoed na de Koude Oorlog. Hij heeft baat bij een nieuwe Wereldorde, in chaos kan hij heersen, zijn macht uitbreiden. Zijn methodes zijn op z’n zachtst gezegd onorthodox..... 

Om Max uit te schakelen of te arresteren, moet je hem eerst vinden. Hij is ergens in dit gigantische pand. Wat heeft zich hier allemaal afgespeeld?

(English: The game is based on a storyline that is like a First Person Shooter game like Call-of-Duty. Your mission is to kill/capture Max)

Het gaat erom dat je je voelt als een special forces team. Dan kun je niet voorwaarts met een te grote overall met gaten erin. Nee, je rollt zoals de pro’s, met professionele gear en een realistische airsoft replica. Je replica is ook nog eens uitgevoerd met een red-dot kijker en tactische lamp. Als je dan naar de H.E.L. gaat, kun je er beter goed uitzien ;-)

(English: You roll like the pro's. The best gear & weapons the market has to offer)

Werkelijk alles draait om jouw unieke beleving. Om dat te bereiken bouwen we het grootste en meest innovatieve decor dat je ooit hebt gezien. Alles in dit decor is afgestemd op het verhaal. Je waant je in een videogame, maar dan in het f*cking echt. En om de beleving naar het hoogste niveau te tillen, kom je role-players tegen. Dit zijn echte acteurs, die het verhaal letterlijk tot leven brengen. Als je oog in oog komt te staan met echte mensen, zul je dan rennen, bevriezen of vechten?

(English: everything is about immersive experience. The best indoor location and the best role-players make this game come to live!)

De enige manier om H.E.L. tot leven te brengen is door NU je kaartje te kopen.

Zonder het behalen van ons Kickstarter doel komt er helaas geen H.E.L. We hebben veel spelers nodig om de droom van H.E.L. te realiseren. Geen donaties, maar spelers. 

We zetten hier een werkelijk on-Hollands concept neer. Vergeet die Hollandse zuinigheid en verwen jezelf met de vetste beleving die je ooit hebt gedaan. 

Er zijn slechts beperkte kaarten beschikbaar voor een beperkte periode.
H.E.L. gaat open van maart t/m juni voor deze unieke ervaring. We vullen een beperkt aantal tijdslots op per week. Degene die nu een kaartje kopen via Kickstarter krijgen als eerste toegang tot het online booking systeem.

(English: This is your only change to make H.E.L. come alive. Make your pledge now. There are only limited tickets. This experience opens the doors for public from march 2015 to juli 2015.)

1. Het inrichten van 4500m2 decor

2. Het aanschaffen van de beste gear die er op de markt is

3. Het aantrekken van de beste acteurs als role-players

We hebben jouw hulp nodig om dit te realiseren: KOOP NU JE TICKET TO H.E.L.

Ik heb geen creditcard.....kan ik anders betalen?
Via kickstarter kan je alleen met een creditcard ons project steunen. We hebben het liefste dat je via kickstarter een kaartje koopt, omdat we dan sneller ons funding doel halen.Maar als het echt niet anders kan, biedt H.E.L. een alternatief. Alleen gedurende de periode 11 oktober tot 8 november kun je ook een kaartje kopen door geld over te maken. Vermeld je naam, email adres en het soort pledge in de beschrijving. Maak het geld over naar: NL50 KNAB 0207079358 onder vermelding van ‘’H.E.L. Shooter BV’’

(English: We need funds for 4500m2 indoor location with decor, the best gear and weapons and the best role-players.)

Risks and challenges

H.E.L. kan de wetgeving omtrent airsoft apparaten niet voorspellen. Het gebruik van deze apparaten is sinds begin 2013 onder strikte voorwaarden gelegaliseerd. Dit is door de minister Teeven via een Koninklijk Besluit geregeld. Dat houdt in dat de overheid dit besluit in theorie kan terugdraaien. De kans dat dit gebeurt is klein, maar wel buiten de invloedssfeer van H.E.L. In het onfortuinlijke geval van afschaffing van de airsoft sport kiest H.E.L. altijd het meest vette en realistische platform dat binnen de regelgeving en wetten van Nederland toegestaan is.

Kortom, de beleving is en blijft dan nog steeds het beste dat er is in Nederland en omstreken.

Daarnaast is H.E.L. afhankelijk van vergunningen van de gemeente. De gemeente is nu akkoord. Maar indien er nieuwe regelgeving komt, dan kan er vertraging ontstaan. Wij zijn altijd transparant over alles wat we doen. Mocht dit gebeuren dan hopen we op jullie begrip. Maar hoe dan ook, H.E.L. komt er!!

(English: the laws around airsoft are tricky. When laws change we need time to act on that. We hope you will understand this is not always in our hands or influence.)

Learn about accountability on Kickstarter
Questions about this project? Check out the FAQ

Support

 1. Select this reward

  Pledge €44 or more About $50

  Airsoft eigen gear ticket (leeftijd 18+) ENKEL VOOR NABV LEDEN EN SPELERS UIT BELGIE. JE LIDMAATSCHAP NUMMER WORDT GEVRAAGD BIJ BOOKING. Je ontvangt een NABV voorrang ticket en komt spelen met je eigen gear en replica, voordat de kaarten verkocht worden via de website. Je krijgt als eerste toegang tot het online booking systeem. Zo kun jij ook als eerste de tijd reserveren waarop je wilt spelen.

  ENGLISH:
  Ticket for airsoft players with own gear. (18+)

  Less
  Estimated delivery
  Limited 0 backers

  By pledging you agree to Kickstarter's Terms of Use, Privacy Policy, and Cookie Policy.

  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.
 2. Select this reward

  Pledge €49 or more About $55

  Airsoft community ticket (leeftijd 18+)

  ENKEL VOOR NABV LEDEN. JE LIDMAATSCHAP NUMMER WORDT GEVRAAGD BIJ

  BOOKING.

  Je ontvangt een NABV voorrang ticket, voordat de kaarten verkocht worden via de website. Je

  krijgt als eerste toegang tot het online booking systeem. Zo kun jij ook als eerste de tijd reserveren

  waarop je wilt spelen.

  Wees er snel bij, de prijzen gaan omhoog na de kickstarter campagne.

  ENGLISH: Ticket for NABV member only. Your member number will be asked
  when booking your time on our website.

  Less
  Estimated delivery
  Limited 7 backers

  By pledging you agree to Kickstarter's Terms of Use, Privacy Policy, and Cookie Policy.

  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.
 3. Select this reward

  Pledge €59 or more About $66

  1 x entree tot H.E.L. (18+ leeftijd)

  Je ontvangt een shooter voorrang ticket, voordat de kaarten verkocht worden via de website. Je

  krijgt als eerste toegang tot het online booking systeem. Zo kun jij ook als eerste de tijd reserveren

  waarop je wilt spelen.

  Wees er snel bij, de prijzen gaan direct omhoog na de kickstarter campagne.

  ENLISH: Ticket individual to H.E.L.

  Less
  Estimated delivery
  Limited 30 backers

  By pledging you agree to Kickstarter's Terms of Use, Privacy Policy, and Cookie Policy.

  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.
 4. Select this reward

  Pledge €354 or more About $396

  Team ticket (leeftijd 18+)

  6 x entree tot H.E.L.

  Je ontvangt een team voorrang ticket, voordat de kaarten verkocht worden via de website. Je krijgt

  als eerste toegang tot het online booking systeem. Zo kun jij ook als eerste de team tijd reserveren

  waarop je wilt spelen.

  Wees er snel bij, de prijzen gaan direct omhoog na de kickstarter campagne.

  ENGLISH: Team ticket to H.E.L.

  Less
  Estimated delivery
  Limited 22 backers

  By pledging you agree to Kickstarter's Terms of Use, Privacy Policy, and Cookie Policy.

  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.
 5. Reward no longer available

  Pledge €125 or more About $140

  Beta-test shoooter ticket (leeftijd 18+)

  1 x toegang tot beta-team

  Je krijgt toegang tot H.E.L. voordat de locatie open gaat voor publiek. Na een professionele uitleg

  door een voormalig special forces commandant van het Korps Mariniers, ga je een hele dag lang

  test-runs maken. Samen met je team review je het spel en ben je eeuwig verbonden met H.E.L.

  Less
  Estimated delivery
  Reward no longer available 24 backers

  By pledging you agree to Kickstarter's Terms of Use, Privacy Policy, and Cookie Policy.

  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.

Funding period

- (28 days)