Share this project

Done

Share this project

Done
Upplev Nils Gullikssons legendariska bilder från Drakar och Demoner och andra klassiska rollspel i denna konstbok av Orvar Säfström.
1,016 backers pledged SEK 738,867 to help bring this project to life.

Rollspelet är frammanat!

Posted by Fria Ligan (Creator)
16 likes

Wow!

Slutspurten på denna kickstarter är helt fantastisk. Vi passerade just vårt sista stretchgoal: ett komplett fantasy-rollspel som innehåller - och är helt baserat på - Nils Gullikssons bilder. Enormt kul att detta nu kommer att bli av, tack alla!

Alla backers på nivå ORCH (350 kr) och uppåt i denna kampanj kommer att få detta rollspel i PDF-format. Vi siktar på att släppa spelet under 2017.

Mer information om spelet kommer framöver. Redan nu kan vi dock säga att det blir ett klassiskt fantasy-rollspel, optimerat för ganska fritt äventyrande men med en komplett bakomliggande metaplot. Utöver Gullikssons bilder kommer spelets stora karta att ha en central funktion. Tänk "Döda skogen - rollspelet" - men i större skala - så hamnar du ganska nära vad vi siktar på.

Men ännu är inte denna kickstarter över! Det finns fortfarande några TROLL att knipa, och tänk på att detta är sista chansen för dig eller dina vänner att lägga vantarna på specialutgåvan av konstboken (RESE och uppåt), som inte kommer att finnas i butik.

Nu kör vi vidare mot målsnöret!

/Fria Ligan och Orvar Säfström

Tillbaka till kickstartern

 

Andreas Sölvebring, Patrik, and 14 more people like this update.

Comments

Only backers can post comments. Log In
  1. Jon Karlfeldt on

   En liten önskan så här i sista minuten (vi får se om det hinner ha någon betydelse):
   Jag gillar initiativet, och stöttar det gärna, men vill trots det inte ha en bok. Däremot skulle jag vara klart intresserad av att få rollspelet i PDF-form. Kan ni tänka er att göra det tillgängligt på en lägre nivå än 350kr? Säg...en hundring, kanske?

  2. Boulderdash on

   Jätteroligt - grattis alla produktionsansvariga (och grattis, Kickstarter-finansiärer)! Jag är säker att jag talar för många då jag säger att jag ser fram emot den förmodade gräsrotsfinansieringen av det nya rollspelet, med förhoppning om extra många stretchgoals!