Share this project

Done

Share this project

Done
Rollspel i Den tredje horisonten – Samla ihop din besättning, bygg ditt rymdskepp och bege dig ut i mörkret mellan stjärnorna!
481 backers pledged SEK 438,210 to help bring this project to life.
Last updated

About

Coriolis – Mörkret mellan stjärnorna project video thumbnail
Replay with sound
Play with
sound

SEK 438,210

481

Coriolis – Mörkret mellan stjärnorna är Fria Ligans definitiva version av science fiction-rollspelet som inte liknar något annat. Nu, för första gången kan du uppleva den Tredje horisonten i all dess prakt. Bygg ert eget rymdskepp, sätt ihop er besättning och ge er ut i mörkret. Horisonten är er att utforska, ikonerna hemligheter era att avslöja och äventyret där att fångas!

Med den här Kickstartern vill vi skapa två helt nya produkter: 

 • Coriolis – Mörkret mellan stjärnorna, rollspelet 
 • Emissarien som försvann, början på äventyrssviten Ikonernas nåd

Fria Ligans version av Coriolis bygger vidare på spelmotorn i det populära Mutant: År Noll (Årets rollspel 2014 enligt speltidningen Fenix, Best RPG i UK Games Expo Awards 2015). Grunden är densamma, men detaljerna skiljer sig åt.

Obs: Mockup – ej slutgiltigt omslag
Obs: Mockup – ej slutgiltigt omslag

Coriolis är det som händer när Tusen och en natt möter Firefly: ett spel som blandar sagomystik från mellanöstern med modern science fiction. Det är ett spel fyllt av kontraster – från gigantiska rymdstationer till uråldriga djungler, spjut och termallansar, dekadenta palats kontrasterat mot trälars dagliga slit i fabriker och mycket mer. Coriolis värld är fylld av nya intryck: dofter, smaker, fantastiska vyer, spännande intriger och oförklarliga mysterier.

Coriolis handlar om konflikterna mellan vidskeplig tro och vetenskapens under, mellan kommersialismens hets och religionens dogmatism. Den gamla världen – mot den nya. En spelvärld målad i alla färger utom svart och vitt.

Spelet publicerades ursprungligen av Järnringen i 2008 och har sedan 2011 drivits i Fria Ligans regi. Nu för första gången kommer den definitiva versionen av rollspelet.

Obs: Mockup – ej slutgiltigt omslag.
Obs: Mockup – ej slutgiltigt omslag.

I spelet tar ni er roller i en sammansvetsad grupp som färdas genom Den tredje horisonten – den kluster av stjärnsystem som utgör Coriolis spelvärld. Ni kan vara allt från frihandlare eller legionärer till resande artister eller forskare i fält. Det ni har gemensamt är ert hem, den enkla farkost som ni färdas genom mörkret i. Gruppens rymdskepp kan vara allt från en robust men enkel fraktare till ett snabbt stridskepp – det väljer ni själva!

I spelet kan ni färdas mellan stjärnsystem, eller uppehålla er i Coriolis - den gigantiska rymdstation som är spelets och världens centrum, där det ligger i knutpunkten mellan olika stjärnsystem. Spelet är byggt  för att stödja upptäckande, sociala konflkter, strid och intriger.

En stor del i spelet utgörs av kampanjsviten Ikonernas Nåd, som verkar som en fond för Coriolisuniversats konflikter. Förr eller senare sugs ni in i de intiger och äventyr som tar sin början med äventyrssviten Emissarien som försvann och slutar med Ikonernas nåds upplösning.

Äventyren i Coriolis utspelar sig i en grupp sammanbundna stjärnsystem kallade Den tredje horisonten. Världarna är nyligen avskurna från det fjärran Terra efter ett katastrofalt krig om de portaler som sammanbinder stjärnsystemen. Kort därefter anländer generationskeppet Zenit som färdats raka vägen mellan Terra och ett av systemen i Den tredje horisonten - med ny teknik, framåtanda och kommers. Snabbt tar zeniterna det centrala stjärnsystemet Kua i besittning, uppför en jättelik rymdstation – Coriolis och skapar Fraktionernas råd, en sammanslutning av makter som ska verka för fred och förtroende i horisonten – mellan zeniter och förstkomna. En ny guldålder ser ut att gry.

Men ur djupet från gasjätten Xene anländer Emissarierna – främmande varelser, nedstigna gudar eller spöken från mörkret mellan stjärnorna – ingen vet. I deras kölvatten gror åter konflikt mellan zenitiska och förstkomna fraktioner. Med den intrikata väven av intriger tar spelet sin början...

Som nämnt ovan har Coriolis ett beprövat och hyllat regelsystem som stödjer vanligt rollspel men även fördjupar de saker som är speciella för spelet:

 • Mörkret mellan stjärnorna har en direkt spelmekanisk funktion.
 • Den kraft eller farsot som ger mystiska förmågor.
 • Möjligheter att dra nytta av sina kontakter inom fraktionerna.
 • Skapande och modifiering av rymdskepp
 • Regler för spännande rymdresor. Varje färd mellan stjärnorna är unik.
 • Regler och verktyg för att skapa stjärnsystem, planeter och befolka dem med äventyr.

Reglerna har sin grund i det prisbelönta spelet Mutant: År Noll:s regler med förändringar för att passa just Coriolis – Mörkret mellan stjärnorna.

Här kan du se vad du får för fysiska produkter och pdfer som backer på de olika nivåerna. Listan uppdateras när nya stretch goals uppnås. 

WABA 

Du får faktiskt inget, men har chansen att köpa våra add on-produkter. 

GAST 

Du får följande saker som pdf

 • Reglerna 
 • 5 ritningar på skepp och rymdstation 
 • 1 stjärnkarta 
 • 1 set besättningskort 
 • 1 ark med SLP- och skeppsmarkörer 
 • 1 tabellhäfte 
 • 3 Atlaser över den tredje horisonten 
 • 4 mini-äventyr 
 • 2 äventyr (Arams hemlighet och Gazalis sista färd) 
 • 1 kokbok 
 • 1 soundtrack (elekroniskt format) 
 • 1 stridskarta (dubbelsidig)
 • 1 kortlek på pdf
 • 1 Kua-karta
 • rollformulär

ASTEROIDWALLAH 

Du får samma pdf:er som på nivå GAST men också en pdf på äventyret Emissarien som försvann. 

FRIHANDLAR OCH AKBAR 

Du får det fysiska spelet i en tjock låda med två hårdpärmsböcker med tygband som bokmärken. I lådan finns även: 

 • 5 ritningar på skepp och rymdstation 
 • tärningar 
 • 1 stjärnkarta 
 • 1 set besättningskort 
 • Ark med SLP- och skeppsmarkörer 
 • 1 tabellhäfte 
 • 1 stridskarta (dubbelsidig)

Vid sidan om lådan finns ett rollformulärsblock.

Utöver det får du i pdf-format

 • Allt som finns i regellådan som pdf (undantaget tärningar) 
 • 3 Atlaser över den tredje horisonten 
 • 4 mini-äventyr 2 äventyr (Arams hemlighet och Gazalis sista färd) 
 • 1 kokbok 
 • 1 soundtrack (elekroniskt format) 
 • 1 stridskarta (dubbelsidig)
 • 1 kortlek på pdf
 • 1 Kuakarta som pdf

BULFRAKTARPILOT, LEGIONÄR, FRAKTIONÄR OCH IKON 

Du får samma sak som FRIHANDLARE/AKBAR men också en fin hårdpärmsbok (med tygband som bokmärken) med äventyret Emissarien som försvann (inklusive pdf). Emissarien har nu utökats med:

 • Tryckta handouts till äventyren i Emissarien
 • 1 fyrfärgskarta över Kua

Fria Ligan är ett svensk spel- och bokförlag som specialiserar sig på bordsrollspel. Våra spel har vunnit pris som årets rollspel 2012 (Svavelvinter), 2013 (Spelet om Morwhayle) och 2014 (Mutant: År Noll). Under 2014 gav vi även ut den hyllade Simon Stålenhags bok Ur Varselklotet.

Vi gör rollspel som är enkla att komma igång med, lätta att lära sig men med ett djup och med verktyg som ger kreativ frihet till varje spelgrupp och skapar möjligheterna för många hundra timmars spel. Utan att behöva vänta på andra moduler.

Det blir så klart mer än bara lådor med regler! Till kickstartern har vi fixat lite extra godsaker, som ni nu kan införskaffa till rabatterat pris. Håll ögonen på våra uppdateringar för nyheter om nya addons.

Skärmar och produkter kommer levereras efter regler och Emissarien som försvann, varför det tillkommer en engångs fraktsumma på kr50, oavsett hur många produkter som beställs.

Så här gör du för att lägga till en addon:

Du klickar på Manage my pledge och uppgraderar din pledge med motsvarande summa för den eller de addons du vill ha. När kickstartern är slut kommer vi att skicka ut ett så kallat survey email där du väljer exakt vilken eller vilka addons du vill ha.

Spelledarskärm kr150 

Denna nya SL-skärm till Coriolis – Mörkret mellan stjärnorna är en riktig lyxversion av tjock kartong (samma konstruktion som omslaget på en hårdpärmsbok) och har fyra paneler i stället för tre. Utsidan är pryds av en vacker rymdvy och insidan är fullmatad med alla tabeller som SL behöver i den tredje horisonten.

Atlas över horisonten Vol 1 kr150 

Precis som stretchmålet med samma namn, innehåller detta häfte ingående beskrivningar av Zalos, Mira och Odacon, med äventyrskrokar och annat spännande. Obs! Detta är ej det slutgiltiga omslaget.

Atlas över horisonten Vol 2 kr150 

Precis som stretchmålet med samma namn, innehåller detta häfte ingående beskrivningar av Dabaran och Algol, med äventyrskrokar och annat spännande. Obs! Detta är ej det slutgiltiga omslaget.

Atlas över horisonten Vol 3 kr150 

Precis som stretchmålet med samma namn, innehåller detta häfte ingående beskrivningar av Pelarkvadranten och Sadaal, med äventyrskrokar och annat spännande. Obs! Detta är ej det slutgiltiga omslaget.

Arams hemlighet kr150 

Precis som stretchmålet med samma namn, innehåller detta häfte äventyret Arams hemlighet. 

Gazalis sista färd kr150 

Precis som stretchmålet med samma namn, innehåller detta häfte äventyret Gazalis sista färd. Obs! Detta är ej säkert det slutgiltiga omslaget.

 Ikonkortlek kr150

Stretchmålet med ikonkortlek låste upp den här add-on:en. Ikonkortleken består av kort på ikoner, varelser och annat och kan användas för att skapa nya system och händelser i spelet. Mock-up saknas. 

Rollformulärsblock kr75

Block med snygga två-sidiga rollformulär i fyrfärg till Coriolis.

De insamlade medlen i denna Kickstarter kommer användas för tryck- och distributionskostnader. Böckerna kommer tryckas i Europa och levereras till vår distributör i Sverige. Pengarna kommer även att användas till bilder, layout, korrektur- och redaktörsarbete.

Med din hjälp kan Coriolis – Mörkret mellan stjärnorna bil ännu maffigare! För att du ska få ut ännu mer om kickstartern går riktigt bra har vi följande stretch goals på lut. Du hittar dem i tabellen ovanför och i mer detalj nedan:

Stretch goal 1 – Skeppsritning Narzalus UPPLÅST!

Vi expanderar spelet med en vackert illustrerad skeppsritning med frihandlarskeppet Narzalus, där skeppets interiör och data beskrivs. Innehåller även generell information om skeppstypen och dess historia.

Stretch goal 2 – Miniäventyret "Det döende skeppet" UPPLÅST!

Vi släpper ett spännande miniäventyr, fokuserat på en drivande fraktare i rymdens mörker. Du kan slänga in detta äventyr när det passar. Alla som stöttar kickstartern kommer att få en gratis PDF med materialet.

Den jättelika isfraktaren Orun har på sin sista färd, avvikit från sin kurs och hamnat i en instabil bana runt en himlakropp. Hon svarar inte på anrop och kommer inom kort att brytas sönder av gravitationens obevekliga kraft. Vad har hänt ombord?

Stretch goal 3 – Stjärnkarta över Den tredje horisonten UPPLÅST!

En stor fyrfärgskarta över Den tredje horisontens alla system med detaljer över de olika stjärnsystemen levereras med spelet. Alla som stöttar kickstartern kommer att få en gratis PDF med stjärnkartan.

Stretch goal 4 – Skeppsritning Peregrinen UPPLÅST!

Ännu en vackert illustrerad skeppsritning av skeppet Peregrinen, som figurerar i Coriolis-novellerna, inkluderas i spelet. Innehåller även generell information om skeppstypen och dess historia.

Stretch goal 5 – Atlas över horisonten, volym 1 UPPLÅST!

Den tredje horisonten fördjupas med ingående beskrivningar av  tre stjärnsystem: Pariatets hemsystem Zalos, pilgrimernas resmål nummer ett Mira och slutligen det närmast totalförstörda Odacon-systemet, där portalkrigen sista slag stod. Alla som stöttar kickstartern kommer att få en gratis PDF med materialet.

Stretch goal 6 – Miniäventyret "Ikonernas Algebra" UPPLÅST!

Ännu ett spännande miniäventyr, en mord med konsekvenser som kan påverka hela horisonten.

På det fria företaget Industriell Algebra har ett mord skett, precis innan den nya skeppsintelligensen Lazarus-2 skall tas i bruk. Skeppsintelligensen ska sättas in i Legionens nya skepp. Vad döljer mordet på IA:s datadjinn?

Stretch goal 7 – Atlas över horisonten, volym 2 UPPLÅST!

Den tredje horisonten fördjupas ytterligare med ingående beskrivningar av två större stjärnsystem: det iskalla Dabaran med sina små furstendömen och intriger och Algol, hem till de beryktade slavjägarna och Konsortiets lydsystem. Alla som stöttar kickstartern kommer att få en gratis PDF med materialet.

Stretch goal 8 – Tärningar UPPLÅST!

Coriolis – Mörkret mellan stjärnorna, kommer att levereras med vackra, högkvalitativa sex-sidiga tärningar i stilen vakuumsvart – för alla som deltar i kickstartern.

Stretch goal 9 – Spelbox med två böcker UPPLÅST!

Coriolis – Mörkret mellan stjärnorna, levereras i en klassisk rollspelsbox, innehållande böcker, tärningar och skeppsritningar. Boken delas upp i två böcker – en regelbok och en horisontenbok, båda läsbara för både spelare och SL.

Stretch goal 10 – Skeppsritning Fatimans gåva UPPLÅST!

Ännu en vackert illustrerad skeppsritning av skeppet Fatimans gåva, som figurerar i det gamla äventyret Gazalis sista färd, inkluderas i spelet. 

Stretch goal 11 – Soundtracket Coriolis UPPLÅST!

Vi släpper ett specialkomponerat soundtrack till Coriolis - Mörkret mellan stjärnorna, av kompositörern Siddhartha Barnhoorn, som gjort musik till mer än 70 filmer och spel, som Antichamber, Out there (+ Omega Edition) och The Stanley Parable. Soundtracket får ett distinkt Coriolis-sound och kan användas som spelmusik eller för inspiration. Alla som stödjer Kickstartern får en elektronisk kopia på soundtracket. 

Stretch goal 12 – Atlas över horisonten, volym 3 UPPLÅST!

Den tredje horisontenfördjupas med ingående beskrivningar av hela fem stjärnsystem: Sadaal, de maskprydda ikonokraternas hemsystem och Pelarkvadranten som består av de fyra systemen Altai, Sivas, Ordana och Zhou och den enorma Mogulflottan. Pelarkvadranten har tills nyligen varit helt isolerat från övriga horisonten. Med Zalos-systemet i blockad har Pelarkvadranten blivit den nya handelsvägen mot Mira och de fyra systemen har i en ödets nyck blivit en konflikthärd för de olika fraktionernas storpolitik. Alla som stöttar kickstartern kommer att få en gratis PDF med materialet.

 Stretch goal 13 – Äventyret “Arams hemlighet” UPPLÅST!

Äntligen kommer det länge väntade äventyret Arams hemlighet att publiceras i en omskriven och förnyad version som passar det nya Coriolis. Alla som stöttar kickstartern kommer att få en gratis PDF med materialet. Beskrivning: Rollpersonerna tvingas nödlanda på den försurade planeten Jinas yta. Där dras de in i en komplott i bauxitkolonin Arams Ravin och den utgrävning som pågår där. Vad är det som döljer sig under slöjor av svavel och intrig? 

Stretch goal 14 – Wahibs kokbok UPPLÅST!

Inspirerade av menyn på Wahibs kantina på rymdstationen Coriolis, ger vi ut en liten kokbok för den händige kocken med recept på vinbladsdolmar, Wahibs falafel, paschans skor m.fl. Recepten är autentiska från Den tredje horisonten, men kan tillagas med vardagliga ingredienser från Terra. Alla som stöttar kickstartern kommer att få en gratis PDF med materialet. 

Stretch goal 15 – Besättningskort UPPLÅST!

Vi inkluderar fem besättningskort i spelet. Dessa spelhjälpmedel är mindre ark som beskriver enskilda besättningspositioner på ert skepp. Från Maskinisten vid reaktorns kontrollrum till Sensoroperatören på bryggan, ger varje kort kortfattad info om vad du kan göra under rymdresan och vilka val som finns under rymdstrid. Ett spelhjälpmedel som både underlättar spel och ger mer immersion. 

 Stretch goal 16 – Miniäventyret "Skräddaren från Mira" UPPLÅST!

Ännu ett spännande miniäventyr, som för rollpersonerna till Tempelstaden i jakten på den gäckande skräddaren från Mira. Alla som stöttar kickstartern kommer att få en gratis PDF med materialet. 

Skräddaren från Mira är horisontens kändaste bioniker, kunnigare än Ahalimms skulptörer och skickligare än Pariatets animaturger. Men nu när hon behövs som mest är hon försvunnen – och rollpersonerna måste finna henne innan tiden är ute för deras uppdragsgivare. 

Stretch goal 17 – Skepps- och SLP-markörer UPPLÅST!

Vi inkluderar ark med markörer av vanliga antagonister och rymdskepp i boxen. Det blir markörer på gardister, korsarer, gängmedlemmar och en del annat, samt frihandlarskepp, skyttlar, torpedbåtar, vrakbärgare och injektorer. Markörerna används för att tydliggöra strid och rymdstrid, men är inget krav i sig för att spela. Alla som stött spelet fysiskt får dessa, men även en pdf levereras. 

Stretch goal 18 – Äventyret “Gazalis sista färd” UPPLÅST!

 Detta äventyr är en frivillig prolog till kampanjen Ikonernas nåd. Det är omskrivet och omarbetat med nya förvecklingar som gör att ni som tidigare spelat det kommer bli överaskade.

Ett nödrop anländer från det fjärran Taoan. Något förfärligt har hänt. Rollpersonerna rekryteras till en undsättningsoperation, ledd av Legionen. Men något går väldigt fel vid det sista portalhoppet till Taoan... 

Stretch goal 19 – Skeppsritning Marmara med miniäventyr UPPLÅST!

En vackert illustrerad skeppsritning av vrakbärgaren Marmara och dess skyttel. För att dryga ut målet kastar vi även in miniäventyret “Vilddjurets öga”. Här kommer rollpersonerna i kontakt med den våldsamma aspekten av ikonen Dansaren, nämligen Vilddjuret. Alla som stöttar kickstartern kommer att få en gratis PDF med materialet.

På den fjärran skogsmånen Arzachel har en av Kolonialagenturens skogsbruk slutat rapportera in regelbundet. Vad har hänt? Rollpersonerna är i närheten och får uppdraget att ta reda på det. 

Stretch goal 20 – Hårdpärm och djup box UPPLÅST!

Vi har lyssnat på era önskemål och når vi hit kommer det blir en extra djup låda med två fina hårdpärmsböcker där alla skeppsritningar, tärningar, ark, markörer och lite till får plats.

Stretch goal 21 – Ritning Rymdstation UPPLÅST!

En vackert illustrerad ritning av rymdstationen Azandra, en mötesplats för frihandlare, bärgare, korsarjägare och allsköns resenärer. Rymdstationen är tänkt att fungera som en mötesplats och äventyrsplats som kan kastats in precis där spelledaren vill ha den. Till ritningen kommer även en kortare beskrivning med krokar till nya äventyr. Alla som stöttar kickstartern kommer att få en gratis PDF med materialet. 

Stretch goal 22 – Expanderade tabeller UPPLÅST!

Vi expanderar de tabeller från regelboken med ytterligare tabeller för rymdresor, system, händelser, portallämningar m.m. Dessa inkluderas som ett häfte i lådan samt som pdf för övriga backers. 

Stretch goal 23 – Tygband i böckerna UPPLÅST! 

De inbundna böckerna får alla snygga tygband som kan användas som bokmärken. 

Stretch goal 24 – Ikonkortlek UPPLÅST!

På förslag av er som stödjer kickstartern skapar vi nya regler för att använda ikonerna att skapa nya system och händelser i spelet. En kortlek med de nio ikonerna och andra väsen trycks upp som en add on till Coriolis. Det går naturligtvis att spela utan denna kortlek. Alla som stöttar kickstartern kommer att få en gratis PDF med materialet.

Stretch goal 25 – Rymd- och stridskarta UPPLÅST!

En snygg karta med rymdbakgrund på ena sidan och terrängbakgrund på andra sidan inkluderas i lådan. Den kan användas med de skepps- och SLP-markörer som finns i lådan. Pdf-version finns för alla backers. 

Stretch goal 26 – Handouts till Emissarien som försvann UPPLÅST!

Når vi hit kommer vi lägga in fysiska handouts i Emissarien som försvann. Dessa är spelhjälpmedel och bilder att ge till spelarna för att förhöja spelupplevelsen. Alla som backat på nivåer med Emissarien som försvann får även en pdf på dem.

Stretch goal 27 – Karta över Kua UPPLÅST!

Emissarien som delvis utspelar sig på Kua får ytterligare tillskott med en fin fyrfärgskarta över Kuas två hemisfärer samt delar av Konglomeraten runt Monoliten. En fysisk karta levereras med Emissarien som försvann. Alla backers (utom WABA) får kartan som pdf.

Stretch goal 28 – Rollformulär UPPLÅST!

Snygga rollformulär släpps i fysisk form. Ni som backat fysiska spel får ett rollformulärsblock inkluderat med spelet. Detta kommer inte ingå i lådan i sig när den ges ut. Alla backers (utom WABA) får pdf på rollformulären. 

Risks and challenges

Som med alla större Kickstarterprojekt är leveranser och logistik en utmaning. De flesta av våra supportrar finns i Skandinavien varför det inte bör vara ett större problem. Vi har en distributör som sänder till hela världen.

En annan risk är feltryck. Vi arbetar i tätt samarbete med tryckeriet för att slutprodukten ska hålla hög kvalité.

Strech goals som uppnås kräver efterproduktion, med då vi redan har koncepten planerade bör det inte vara ett större problem.

Vi har redan levererat två lyckade crowdfundings med Funded by me och Indiegogo, liksom en större internationell crowdfunding med Kickstarter.

Learn about accountability on Kickstarter
Questions about this project? Check out the FAQ

Support

 1. Select this reward

  Pledge SEK 10 or more About US$ 2

  WABA
  För ynka tio kronor får du chansen att visa ditt stöd för projektet. Det ger dig också chansen att köpa tilläggsprodukter, som t-shirts, muggar, etc., efter att kampanjen är slut.

  Less
  Estimated delivery
  8 backers
  SEK

  By pledging you agree to Kickstarter's Terms of Use, Privacy Policy, and Cookie Policy.

  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.
 2. Select this reward

  Pledge SEK 200 or more About US$ 21

  GAST
  Du får spelet och upplåsta mål levererade i pdf-format.

  Less
  Estimated delivery
  5 backers
  SEK

  By pledging you agree to Kickstarter's Terms of Use, Privacy Policy, and Cookie Policy.

  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.
 3. Select this reward

  Pledge SEK 350 or more About US$ 37

  ASTEROIDWALLAH
  Du får spelet, inklusive upplåsta mål samt äventyrssviten Emissarien som försvann levererade i pdf-format.

  Less
  Estimated delivery
  8 backers
  SEK

  By pledging you agree to Kickstarter's Terms of Use, Privacy Policy, and Cookie Policy.

  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.
 4. Select this reward

  Pledge SEK 450 or more About US$ 47

  AKBAR
  Du får spelet i fysisk form (bok eller låda beroende på kampanjens slutmål), inklusive spelet och upplåsta mål i pdf format.

  Less
  Estimated delivery
  Ships to Anywhere in the world
  122 backers
  SEK

  By pledging you agree to Kickstarter's Terms of Use, Privacy Policy, and Cookie Policy.

  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.
 5. Select this reward

  Pledge SEK 750 or more About US$ 78

  LEGIONÄR
  Du får både spelet och äventyrssviten Emissarien som försvann i fysisk form (bok eller låda beroende på kampanjens slutmål), inklusive spelet och upplåsta mål, samt äventyrssviten i pdf format.

  Less
  Estimated delivery
  Ships to Anywhere in the world
  270 backers
  SEK

  By pledging you agree to Kickstarter's Terms of Use, Privacy Policy, and Cookie Policy.

  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.
 6. Select this reward

  Pledge SEK 4,000 or more About US$ 415

  IKON
  Du får både spelet och äventyrssviten Emissarien som försvann i fysisk form (bok eller låda beroende på kampanjens slutmål), inklusive spelet och upplåsta mål, samt äventyrssviten i pdf format.
  Dessutom får du dig själv avbildad i spelet som en person i Coriolis universum och ditt exemplar av spelet och Emissarien som försvann signerade av konstruktörerna.
  Vi bjuder även på en tur på Medelhavsmuséet med efterföljande middag i spelets tema, där du får chansen att samspråka med konstruktörerna!

  Less
  Estimated delivery
  Ships to Anywhere in the world
  Limited 3 backers
  SEK

  By pledging you agree to Kickstarter's Terms of Use, Privacy Policy, and Cookie Policy.

  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.
 7. Reward no longer available

  Pledge SEK 350 or more About US$ 37

  EARLY BIRD – FRIHANDLARE
  Du får spelet i fysisk form (bok eller låda beroende på kampanjens slutmål), inklusive spelet och upplåsta mål i pdf format.
  Eftersom du är snabb blir det billigare!

  Less
  Estimated delivery
  Ships to Anywhere in the world
  Reward no longer available 25 backers
  SEK

  By pledging you agree to Kickstarter's Terms of Use, Privacy Policy, and Cookie Policy.

  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.
 8. Reward no longer available

  Pledge SEK 650 or more About US$ 68

  EARLY BIRD – BULKFRAKTARPILOT
  Du får både spelet och äventyrssviten Emissarien som försvann i fysisk form (bok eller låda beroende på kampanjens slutmål), inklusive spelet och upplåsta mål, samt äventyrssviten i pdf format.
  Eftersom du är snabb blir det billigare!

  Less
  Estimated delivery
  Ships to Anywhere in the world
  Reward no longer available 25 backers
  SEK

  By pledging you agree to Kickstarter's Terms of Use, Privacy Policy, and Cookie Policy.

  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.
 9. Reward no longer available

  Pledge SEK 2,000 or more About US$ 208

  FRAKTIONÄR
  Du får både spelet och äventyrssviten Emissarien som försvann i fysisk form (bok eller låda beroende på kampanjens slutmål), inklusive spelet och upplåsta mål, samt äventyrssviten i pdf format.
  Dessutom får du dig själv avbildad i spelet som en person i Coriolis universum och ditt exemplar av spelet och Emissarien som försvann signerade av konstruktörerna.

  Less
  Estimated delivery
  Ships to Anywhere in the world
  Reward no longer available 15 backers
  SEK

  By pledging you agree to Kickstarter's Terms of Use, Privacy Policy, and Cookie Policy.

  Kickstarter is not a store.

  It's a way to bring creative projects to life.

  Learn more about accountability.

Funding period

- (53 days)